FANDOM


(judas)
 
Linje 1: Linje 1:
Judas var en helgene i år 33 da han heltemodigt forrådte jesus og fik et liv i sus og dus, han fik penge,gaver og en masse [[desperate jomfruer]] af den romerske "wannabe" kejser. han opfandt senere masse måder at snyde og forråde folk på og lige efter han døde har hans sjæl gået gennem en masse forræddere i tidens løb og den dag idag er den i fodboldspilleren ulrik laursen's krop.
+
{{citat|Judas!!|Anonym orm fra et Worms-spil|holdkammerat der skød ham}}
  +
  +
Judas var en helgene i år 33 da han heltemodigt forrådte jesus og fik et liv i sus og dus, han fik penge,gaver og en masse [[desperate jomfruer]] af den romerske "wannabe" kejser. han opfandt senere masse måder at snyde og forråde folk på og lige siden han døde har hans sjæl gået gennem en masse forræddere i tidens løb og den dag idag er den i fodboldspilleren Ulrik Laursen's krop.

Versionen fra dec 1. 2010, 18:38

"Judas!!"

~ Anonym orm fra et Worms-spil om holdkammerat der skød ham


Judas var en helgene i år 33 da han heltemodigt forrådte jesus og fik et liv i sus og dus, han fik penge,gaver og en masse desperate jomfruer af den romerske "wannabe" kejser. han opfandt senere masse måder at snyde og forråde folk på og lige siden han døde har hans sjæl gået gennem en masse forræddere i tidens løb og den dag idag er den i fodboldspilleren Ulrik Laursen's krop.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.