FANDOM


Legenden om Jordens Undergang er en bedrøvelig historie om hvordan Jorden kommer af dage på hovedgaden i Aalborg og går til i promiskuitet, stofsmisbrug, druk og lir.
Den er skrevet af en ældgammel mumie som vha. af en staveplade dikterede den berømte legende. Den bliver her bragt i hele sin længde (fork. af red.)

Jordens undergang er blevet forudsagt utallige gange, men nåede første gang bred popularitet i vestlige samfund, da den amerikanske prædiker Harold Campy bekendtgjorde med lodder og trisser, at den kommer til at finde sted den 11. oktober 2011. Siden har han dog udskudt datoen et par gange.

Legendenredigér

"Der var engang, hvor Jorden blev rigtigt træt af sine beboere, og så besluttede hun sig for at spørge Merkur, om han ville med på druk. Det var Merkur, den spradebasse, helt frisk på, og så gik de to planeter direkte igen, efter at deres snak om druktur havde fået dem til at gå retrograd.

Rask ud af Mælkevejen gik de, mens de planlagde, hvordan de skulle drikke sig i hegnet. Kom, lad os gå hen til Store Vodka Bjørn, han har altid masser af sprut hjemme, fordi han stjæler vodka fra russernes rumstation. Den ide var Jorden helt med på, og så satte de begge i omdrejninger.

Da de kom frem til Store Vodka Bjørn kunne de se, at han var helt ude af sin vante gænge. "Hvorfor er du dog kommet sådan helt ud af kurs?", spurte Jorden, for hun var jo ret moderligt anlagt, og bekymrede sig om sine lige. Store Vodka Bjørn rømmede sig og sagde så:

"Det er Lille Breezer Bjørn, der har været sammen med den slemme Neptun, han har lokket Breezer til at spise nogen svampe, og lige siden har Lille Breezer Bjørn ikke været sig selv. Han snakker om at vi alle bliver opslugt af et sort hul og at vi er fortabte på grund af det sorte hul, og han ligger bare og sygner hen".

Merkur, som i virkeligheden var opkaldt efter kviksølv, var også kvik, så han sagde straks: "Så er der jo slet ingen grund til at lade være med at drikke sig i hegnet, hvis vi alle skal dø alligevel". Store Vodka Bjørn lyste tydeligt op ved den betragtning. "Du har sq da en pointe, der vil noget der", sagde han. Selv den lille deprimerede Breezer Bjørn pyste lidt op ved tanken om en god gang druk.

"Kom så venner, nu er det over til Neptun og se om han har nogen gode sager til os i dag", sagde Merkur, for han kunne godt lide at snakke. Ud i rummet for de i rask fart, og de fik da også hurtigt indhentet merkur, der var noget lammet af den sidste nye trend på rusmiddel-markedet, sprutpulver".
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.