FANDOM


JohnnyReimarSAS

Johnny-drengen i en SAS-reklame ;-) LOL

"Kan han paneres?"

~ Ham kineseren fra Zulu om Johnnydrengen


"Sikke'n fest"

~ Gud om Reimars liv


Johnny Reimar (også kendt som "Daddy Smurf") er en meget irriterende og dog musikalsk person. Hans bidrag til den musikalske omverden har skabt et styrtdyk blandt salget af LSD (også LCD) mm. Dette skyldes hans euforiserende toner, som mest af alt minder om kinesisk rap med en snert af Fede-Finn & Funny Boyz.
I 2003 solgte han, til sin overraskelse, hele 23 kopier af albummet "Suppe, steg og motherf'ing ice cream". Den lidt frække titel satte en kædereaktion i gang, som lokkede stadigt flere midaldrende "badboys" til.


Reimars liv redigér

Reimar, Johnny Reimar (Bames Jond-reference) har haft et barskt liv. Han voksede op i ghettoerne i Odense 5000 C som pusher. Senere hen uddannede han sig til tandfe, dog var heldet ikke på hans side. Hans far var ejendomsmægler i Gram i Sønderjylland (Uffe Ellemann-Jensen, som det vises i den seneste SAS-reklamefilm. De ligner jo også hinanden meget godt), imens hans mor var fuldtids-vagabond.
En dag, hvor Reimar (Johnnydrengen) fik avtensmaj' (aftensmad, til alle I københavnere derude) på den lokale McDönels, kom han til at tænke på, at han egentlig godt kunne lide, når hans nabo spillede på klaver med en flok nisser. Så derfor kopierede han sin nabo, og nu er han blevet rimelig god til at lave mad. Reimar er også en gammel Vietnam-veteran. Hans job var at synge fjenderne i søvn, hvorpå han så kunne tegne på dem med en kuglepen. Han døde dog i et forsøg på at tegne på en vietnameser, som sov "rævesøvn". Men så respawnede han.

Så blev han ked af det og besluttede sig for at udvikle sig inden for musikbranchen i stedet. Han kontaktede det samme musikselskab (Shitty Tunes) som havde signet Lars Lilholt Band. Imens Reimar kom på diverse hitlister (dog ikke Boogie), gik det knap så godt for Lars Lilholt Band. Så de planlagde et angreb på Reimar, hvor de ville slå ham ihjel. Det gik da også meget godt. Men de havde glemt, at Johnnydrengen var i stand til at respawne, så de fik tæsk i et slag ludo, da han blev gendannet fem sekunder efter. Mange år senere, hvor han har tjent mange kroner, turnerer han aldrig mere. Dvs. at det er slut med svedige jams og heftige aftener på diverse havnerestauranter. Dog er det muligt at hyre ham til en privatfest for den nette sum af en flad 10'er.
Gud har for evigt dømt Johnnydrengen til at brænde i Helvede, på grund af hans udgivelser med smølfer. Det synes vi i høj grad er retfærdigt.

Albums (har intet at gøre med bumser) redigér

  • Sikke'n Fiasko (1739)
  • Små børn, min fedtede overfrakke og min bolsjepose (1980)
  • Ka' det kravl' ka' det avl' (1999)
  • 1+1 giver altid 3 (2000)
  • Min Kones Testosteronproblem (2003)
  • Du burde købe dig et høreværn (2006)
  • 0 / 0 = ? (2012)

Se også redigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.