FANDOM


Bouncywikilogo
For dem uden humor, har de engelsktalende "eksperter" hos Wikipedia en dum og kedelig artikel om Johnny Castaway.

Johnny Castaway er Robinson Crusoes grandfætter, der siden 1993 har underholdt computerbrugere verden over.

Rejsen imod berømmelse redigér

Begyndelsen redigér

Johnny så at Robinson var blevet berømt som skibsbruden og tænkte:

30px-Cquote1 svg Det kan jeg sgu da også gøre! 30px-Cquote2 svg
Johnny Castaway

Men Johnny måtte hurtigt sande, at han ikke kunne klare sig på bogmarkedet, hans bog "Johnny Castaway: En Overlevelseshistorie På En Øde Ø" solgte dårligt, og ville bestemt aldrig kunne blive til en film. Nu hvor Johnny måtte sande, at han ikke kunne besejre Robinson via de sædvanlige gamle medier, blev han klar over at måtte finde nye veje til få sit budskab ud på.

Idéen redigér

Fra sin gode ven, Clippy, hørte Johnny mange succeshistorier om livet som computerfigur. Og således fik Johnny idéen. Hans karriere skulle være 100% digitaliseret. Det kunne Robinson i hvert fald ikke hamle op med.

Gennembrudet redigér

Lightning-anim

Johnny er et geni til slapstick comedy.

Johnny fik skrevet en kontrakt med Sierra Entertainment, og fik udgivet sin yderst kronologisk rodede TV-serie, Johnny Castaway, som pauseskærm, med sendetider, hver gang folk ikke rigtig gad arbejde mere. TV-serien blev ganske uventet hurtigt yderst populær, og folk stoppe med vilje med arbejde for at se, om Johnny slap af med den irriterende måge, om hans flaskepost nogensinde vil blive fundet og om det lykkedes Lilleput Flåden at få det gjort af med ham.

Eftermæle redigér

Johnnys TV-serie blev officelt droppet med indførelsen af Windows 95. Men takket være opfindelsen af Web 0.1, kom han ud på internettet, hvor han stadig lever den dag i dag.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.