Spademanns Leksikon

John Mogensen, den lille frækkert, er mest kendt som den ukronede sexkonge for samtlige swingerklubber i Holland (Hashland). Da han blev født i 1839 fik verdenen sit første rigtige sangtalent.

John Mogensen er gift med sin Ursula, deres forhold er gået meget op og ned, og endnu mere ind og ud. Forholdet tog dog en drastisk drejning da John stillede træskoene midt i IKEA. Konen Ursula Elizabeth Mogensen holdte derefter en slags sølvbryllup med sin hemmelige beundrer gennem 25 år, Kaj.

De fleste hollændere kender John Mogensen som den bizarre swingkonge, John Dick. Navnet er Dick, John Dick.

Mr. Mogensen blev i 1866 udnævnt som den mest poetiske forfatter. og John modtog i 1901 elefantordenen for mest velklædte herre i 1900 tallet.

John havde mange kreative ideer, en af dem var at man skulle plante fyrretræer på gågaden i København, en idé der desværre ikke blev til noget. ´Som trøst fik han et fyrretræ i sin baghave. Bare som et plaster på såret.

John dannede i 1988 en sekt kaldet Gasolin, som han senere forlod i vrede, da deres sangtekster blev lidt for neutrale for Johns smag. Han ville have en sange om sex og masser af det. Derefter tog han til IKEA hvor han endte sine dage i køkkengrejsafdelingen. Vi sørger stadigvæk.