FANDOM


Mcenroe3

Sådan her skal man gerne se ud når man vinder.

Mcenroe1

Sådan her skal man gerne se ud når man taber.

Mcenroe2

Resultatet af Skribentens ønske om at McEnroe bander lidt mindre.

"Jeg interesserer mig kun for folk der ikke vinder Grand Slams."

~ Caroline Wozniacki om John McEnroe


John McEnroe er den eneste amerikanske tennisspiller der er født i Vesttyskland og er blevet mangemillionær på sit spil, samtidig med at han er blevet bortcensuret hver gang han åbnede munden. For at gøre hele pointen så indlysende som muligt, har vi bedt McEnroe skrive resten af artiklen her, efter at vi hidsede ham op. Spademanns Leksikon står således ikke bag andet end titlen, billederne, noterne og denne indledning - så er du advaret!

McEnroes Artikelredigér

Barndomredigér

Hvad fanden er det for fucking lortespørgsmål[1] - hvad helvede rager min barndom jeres indavlede læsere, hvis I da overhovedet har nogen!?![2] Hvem fanden tror I, I er - New York fucking Times!? Hvad helvede rager det jeres påståede læsere, at min fucking far var en fucking kartoffelgnasker fra fucking Irland[3] hvor han fuckede min mor så jeg blev født i et lorteland som ingen ved deres fornufts fucking fem gad forsvare[4] - hvad, sig mig dét!? Hvorfor fanden påstår jeres fucking admins at folk interesserer sig det fucking mindste for om jeg fuckede rundt på en tennisbane som fucking 9-årig?![5] Fuck jer!

Karriereredigér

Hvad fuck taler I nu om!? Dén her lortetitel kan I for fanden ikke skrive på listen over jeres fucking ønsker for hvad jeg skal fucking skrive - fuck jer, fucking røvhuller! Det her er fucking min artikel og dens skal handle om fucking mig[6] - folk ved for helvede da godt hvordan min fucking karriere var - den var det fucking største verden har set[7]! Jeg vandt fucking Grand Slams, US Open, Wimbledon, you can fucking name it bøsse-røve-admins, min fucking bare. Jeg har fandeme vundet alt det pis som jeres fucking "Miss Sunshine" ikke engang kan sutte sig til[8], den fucking talentløse medieluder... FUCK!

Temperamentredigér

Dét mener I fandeme ikke! Endelig nogen der giver mig muligheden for at rense mit navn - jeg har ikke et hidsigt temperament[9], men en naturlig måde at tøjle medgang, modgang og tomgang på - så fat det dog, for fucking fuck: JEG ER RASK!!![10] Alle andre i fucking verden er skyld i at jeg til tider virker fucking gnaven! Dengang med børnehaven og bilen gennem muren? De provokerede mig[11] - og jeg stod fucking ikke og græd som en lille unge, det dem! ...FUCK - endelig lidt oprejsning!

Vores noterredigér

 1. Et vi stillede McEnroe skriftligt.
 2. Statistikken siger 3-4000 om dagen.
 3. Hvem, Colin Farrell?
 4. Jo, NATO
 5. Vi håber virkeligt at McEnroe kun bandede her, for dét..
 6. Øh, det gør den jo også...
 7. Næ, Caroline Wozn... Nej, McEnroe har ret.
 8. Manden har en pointe.
 9. Ih, nej - han mumler kun når dommeren flygter!
 10. Her smadrede McEnroe to pc'er og en PS3.
 11. Her smadrede McEnroe 2 spademænd - én døde af kvæstelserne 7 timer senere.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.