FANDOMJohannes Møllehave bærer ofte sorte briller, dog ikke dag. Han bærer farven sort, som faktisk ikke er en farve, fordi han har en sort frakke, som faktisk bare er mørk, for sort er jo ikke en farve. Skulle den have været en farve kunne den være rød, men i dette tilfælde er den sort, men ikke en farve.


Haven og huset (Katten og musen) redigér

Johannes Møllehave bor i en Mølle, og til den mølle har en en have, men en flot brun haveslange. I dette tilfælde er brun en farve, fordi sort ikke er en farve, da det er en nuance.

Johannes hører tit det værste gang bavl af musik, da han hører opera, på sine kæmpehøjttalere, som ligner en kæmpe lodden regnorm.

Johannes mor hedder Johnna, og faderen Hans, og det gav navnet til Johannes. Johannes er oprindeligt født Johannes Børneglad, men ændrede det senere selv til Møllehave, fordi han bor i en Mølle, og til den mølle har en en have, men en flot brun haveslange. I dette tilfælde er brun en farve, fordi sort ikke er en farve, da det er en nuance.

Johannes arbejder som katolsk præst, og er op til flere gange i sit liv straffet for at være pædofil. Man fandt ud af dette, da man så han pille ved en død mus på kirkens gulv. Johannes Møllehave begik selvmord i 1672, ved at spise en røget sild fra Karrebæksminde, da han ikke kan tåle fisk, eller anden form for almindelig spise.


Mere om sagen?.. redigér

Nej!

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.