FANDOM


Johanne2

Denne blå figursyet skjorte gav Johanne Schmidt-Nielsen et kanonvalg i 2011

En meget vigtig dag i Johannes liv.
  • Stemmesedlen modtages
  • En passende stemmeboks finde
  • Der tænkes i 0.3 ms over hvor krydset skal sættes
  • Ud til den ventende verdenspresse
  • og så det vigtigste

"Fuck hvor er hun egentlig lækker.."

~ Dig om Johanne Schmidt Nielsen (Og nej, du kan ikke benægte det)


"Ad, hun lugter af Christiania!"

~ En person om at prøve at benægte det


Johanne Schmidt-Nielsen (f. 1984) er leder af Uenighedslisten: Derudover er også pirat. Hun blev fanget på fersk gerning i at røve diverse internetbutikker for cd'er og film.

Hun har også medvirket i programmer i TV, hvor hun med meget positiv holdning har besøgt nogle af Københavns hashklubber. Om det er på grund af den påvirkende tåge, eller om hun bare godt kan lide det forbudte, er der ingen der ved. Ikke engang hende selv.

Op til valget i 2011 blev der lavet adskillige meningsmålinger om hvilken partileder man helst ville i seng med og der kom Johanne ind på en klar førsteplads (Per Ørum Jærgensen fra Kristendemokraterne blev vist nok nr. 2).
Hendes skarpe udfald, som ikke syntes koordineret med en eller anden spindoktor, gav fuld valuta for pengene og fik valgt en masse munkemarxister ind i Folketinget, som stadig lever med tanken om en væbnet revolution og proletariatets overtagelse af produktionsmidlerne[1]


Da Johanne var pirat redigér

Johanne 1 lysfarve 2006

Johanne Schmidt-Nielsen. Kan denne søde pige virkelig være pirat?

"Jeg indrømmer at jeg er pirat. Og siden jeg nok bliver smidt ud af Uenighedslisten nu har jeg besluttet at oprette mit eget parti: Piratpartiet."

~ Johanne Schmidt-Nielsen


Efter denne udtalelse har også andre politikere indrømmet forskellige forbrydelser. (Den daværende) Statsminister indrømmer at han selv har begået underslæb for at kunne finansiere sin familie og ham selv, Asocialdemokraternes forkvinde Helle Thorning-Schmidt blev set til et nazist møde, og Pia Kjærsgaard har indrømmet over for sit parti at hun i virkeligheden ikke er racist, men sympatiserer med indvandrerne.

Allermest kendt blev hun i Tv-serien Pasta Copenhagen, hvor hun tog rundt på 15 mondæne steder i det indre København og lavede pastaretter:Pasta med tomatketchup, spaghetti med flåede tomater, pastasskruer med bræk, tomatketchup med pasta, pasta med Stryhns grovhakket, osv. osv.


Da Johanne blev parlamentariker redigér

Problemet med at man i Uenighedslisten ingen frontfigur ønskede fordi der var for mange fuldskæg, sygekassebriller og striksweatere gjorde at Johannes magt blev yderligere cementeret.

Hendes absolutte gennembrud var da hun i 2012 sagde de berømte ord:

30px-Cquote1 svg
Vi er ikke længere regeringens gangstativ. Jeg synes det er at spille den af og komme i ansigtet på de folk som kom til at stemme på socialdemokraterne eller de radikale ved en fejltagelse.
30px-Cquote2 svg
Johanne Schmidt-Nielsen om indgåelse af skattereformen med de borgerlige


På trods af denne meget bastante udmelding var Enhedslisten og Johanne cirka et halvt år senere nødt til at lave en finanslov med den blegrøde regering fordi ellers var Johanne nødt til at trække sig helt ud af Folketinget i følge Enhedslisten egne valglove, som er lavet for at parlamentarikere skal få færdiggjort deres studium.

Hvad har du under blusen skat
Hvad har du under blusen, skat?
Hvad har du under blusen skat
Efterfulgte:
Johanne Schmidt-Nielsen
Danmarks statsminister
2012-død
Efterfulgtes af:
Kim Hot

Johanne-noter redigér

  1. I Marx' tid var der ikke nogle meget lange manualer til produktionsmidlerne.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.