FANDOM


(jim lyngvild)
 
(Stil)
 
(8 mellemliggende versioner af 4 brugere ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
Jim lyngvild er en meget berømt designer i danmark og specielt hos de royale. som løn får han en hyggelig tur i kanen med " prinskemalen ". jim lyngvild er også kendt som hjælpedommer i comedy fight club og zulu djævleræs hvor han har haft fået en masse sexuelle tilbud b.la. af karl mar møller og " geo ". nu har jim lyngvild øvet i mange år på at være med i sværvægts design i gay olympics og i år er han blevet sat som favorrit til at vinde.
+
[[Billede:lyngvild.jpg|thumb|900px|Jim Lyngvild stod model til guden [[Wicca|Cernunnos]]]]
  +
  +
{{citat|Er han ikke lidt vel maskulin?|Emil Thorup|Jim Lyngvild}}
  +
  +
{{citat|Vil du have en smøg?|Linse Kessler|at være en god værtinde}}
  +
  +
'''Jim Lyngvild''' er en meget berømt designer i Danmark. Specielt hos de royale. Som løn får han en hyggelig tur i kanen med " prinsgemalen ". Jim Lyngvild er også kendt som hjælpedommer i Comedy Fight Club og Zulu djævleræs hvor han har haft fået en masse sexuelle tilbud b.la. af [[Carl-Mar Møller]] og " Geo ". Nu har Jim Lyngvild øvet i mange år på at være med i sværvægts-design i gay olympics og i år er han blevet sat som favorit til at vinde.
  +
  +
== Stil ==
  +
  +
Jim Lyngvild blev træt af dårlig stil, og tog konsekvensen at droppe den!
  +
  +
Jim Lyngvild er bøgse med stort B - Han er udstyret med en gigantisk stor diller som alle bøgser drømme om at få op bagi.
  +
Han elsker at være i fjernsynet og er det man i daglig tale kalder for en medie luder. Han har desuden skrevet over 400 bøger i år.[http://jimlyngvild.dk]
  +
  +
PS:
  +
  +
Se under [[homoseksuel]].
  +
  +
[[Kategori:Pensionerede skabsartister]][[Kategori:Ting som EU blander sig i]]
  +
[[Kategori:Personer]]

Nuværende version fra okt 17. 2016, 15:45

Lyngvild

Jim Lyngvild stod model til guden Cernunnos

"Er han ikke lidt vel maskulin?"

~ Emil Thorup om Jim Lyngvild


"Vil du have en smøg?"

~ Linse Kessler om at være en god værtinde


Jim Lyngvild er en meget berømt designer i Danmark. Specielt hos de royale. Som løn får han en hyggelig tur i kanen med " prinsgemalen ". Jim Lyngvild er også kendt som hjælpedommer i Comedy Fight Club og Zulu djævleræs hvor han har haft fået en masse sexuelle tilbud b.la. af Carl-Mar Møller og " Geo ". Nu har Jim Lyngvild øvet i mange år på at være med i sværvægts-design i gay olympics og i år er han blevet sat som favorit til at vinde.

Stil redigér

Jim Lyngvild blev træt af dårlig stil, og tog konsekvensen at droppe den!

Jim Lyngvild er bøgse med stort B - Han er udstyret med en gigantisk stor diller som alle bøgser drømme om at få op bagi. Han elsker at være i fjernsynet og er det man i daglig tale kalder for en medie luder. Han har desuden skrevet over 400 bøger i år.[1]

PS:

Se under homoseksuel.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.