FANDOM


Dette eventyr omhandler Jesus’ fødsel. Historien blev skrevet af Gud, 10 år før det skete, men blev først udgivet 5 år efter den såkaldte Guds søn blev født.

Fakta om bogenredigér

Titel: “Jesu fødsel og andre krøniker fra Østen”

Forlag: Gyldenskov Publications A/S

Forhandlere: Netto, Aldi, Bilkas Fødevareafdeling. (Kan dog købes online på www.barninthebarn.pl; meget begrænset antal!)

Pris: 400 drakmer

Filmatiseret 2003, premiere i Øst for Paradis.


Nyhed
Kan nu købes som Cd-rom!

Historienredigér

Moses og Maria

Moses og Maria med pakæslet Johannes på vej til Betlehem. Vægmaleri i Sønderborg Domkirke

Jesus24

Her er det endelige bevis på Jesus eksistens

Da bogen er Copyright-beskyttet, er dette kun en genfortælling, og ikke den egentlige historie.[1]

30px-Cquote1 svg Alt dette skete, for at det skulle opfyldes, som Herren har talt ved profetens skæg, der siger: »Se, jomfruen skal blive med barn og føde en søn, og de skal give ham navnet Immanuel D. Prezziw« – det betyder: Gå med jer. 30px-Cquote2 svg
(Matt 1:22-23)

Moses og Maria, Jesus’ fremtidige forældre, er 2 rige landsbyboere. De gik og havde det vidunderligt, for ugen før havde de vundet hovedpræmien i Sunnam (det vi i Danmark kalder Lotto), 10 millioner drakmer. Nu gik de og overvejede, om de ikke skulle flytte til Betlehem, fordi Nazaret var byen for fattige. Det endte også med, at de besluttede sig for at flytte med det samme, men det viste sig at blive udsat pga. tekniske problemer - Maria var nemlig blevet gravid. Moses blev meget vred og spurgte, hvordan det kunne gå til. Til det fik han svaret: “Ja, min kære ven, Chuck Norris kom og sagde, at jeg skulle føde Guds søn, og derefter havde vi vidunderlig sex”. Da blev Moses gevaldigt sur, for han vidste, at Chuck Norris var en bedrager, der snød jomfruer til sex, og Moses løb alt, hvad seler og klæder kunne holde mod Chuck’s hus. Men svindleren var allerede rejst bort. Moses brugte 8 måneder på at lede efter Chuck, og da han til sidst gav op, begyndte han og Maria at pakke deres bras sammen, så de kunne flytte. Dengang fandtes der ikke flyttevogne, så de måtte leje et flytteæsel. Rejsen gik ganske godt, men da de havde rejst i 20 dage og 25 nætter non-stop, kom Chuck og stjal alle deres penge. Derefter dræbte han deres lejede æsel med et cirkelspark, og forsvandt i en støvsky. Nu måtte Moses og Maria selv bære deres kasser (OWNED tænker man så!). Men de kom frem til Betlehem. Maria var højgravid, og kunne føde når som helst. De var lige kommet ind i byen, og havde sat sig i en stald for af få skygge og hvile. Og pludselig poppede Jesus[2] ud af Maria. Og de lagde ham i en krybbe for at få hestene til at holde op med at bides.

Nu skulle man tro, at historien slutter, men det gør den desværre ikke. For der kom alle mulige forskellige folk og fæ, for at give gaver til det lille barn. Der er ingen, der ved HVORFOR Jesus fik de gaver, men man ved at han fik LEGO™ Duplo, og noget sjov tobak kaldet myrra. Det skulle senere vise sig, at Jesus ville blive både en "Natual Born Healer" og en ballademager, når han blev stor.

Se ogsåredigér

Noter redigér

  1. Denne del er skrevet af underbetalte polske gynækologer.
  2. og hans tvillingesøster nåede også ud, men hende ved vi ikke så meget om, for kvinder betød heller ikke så meget den gang.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.