Sorg.jpg
Denne artikel rummer begrænsede redigeringsmuligheder pga. sorg
Der må ikke i denne artikel forefindes slibrige detaljer om personens fortid slet ikke da han/hun var nødt til at ernære sig som pornomodel indtil han/hun blev opdaget.
Heller ikke noget om vedkommendes pilleforbrug, støtte til lyssky sekter, fysiske fortrin, skattegæld, pinlige episoder i talkshows etc. etc.

Jesper i sin glansrolle

Jesper Klein eller Gud +1 var alles Big Brother, alene fordi han var så umådelig sej, stærk og ikke mindst den sjoveste person, som nogensinde har og nogensinde kommer til at eksistere. INGEN kunne stille noget op imod ham, såfremt han ville være sjov. Ikke engang Chuck Norris, Mr. T, Bud Spencer eller Frode Munksgaard.

(hvem gider lige at skrive resten i datid - jeg er knuget af sorg)

Hvad?[redigér | redigér wikikode]

40pxKlumme.png
Jesper Klein - komiker (1944 - 2011)
Jesper klein.jpeg

Robocop - tjaah...manden var alsidig men samtidig meget seriøs. For alle os der sidder her og gør os kloge på komikkens væsen, var han et forbillede på den måde at der lå et lettere indigneret konservativt samfundsengagement bag...men komikken skal jo ikke forklares - der skal bare grines igennem.

Det kunne da godt være at folk efterhånden grinede automatisk når Jesper Klein viste sig, da man var vant til kvalitet.

Men Jesper Klein er også samtidig historien om når man mister sit livs Lykke, er det også en uoverkommelig opgave at prøve på at få folk til at le. Hvis man samtidig ikke har bestilt andet hele livet, så kan man jo ligeså godt lægge sig til at dø.
Det er den knivsæg komikere balancerer på. Man kan ikke vende tilbage til en kedelig tilstand.

Vi på Spademanns håber at du får et nyt publikum, der hvor du nu er havnet.Den er god nok! Ingen i noget univers, dimension eller baghave kan slå hans humoristiske gemyt, som er så kraftfuldt at det efterhånden har kostet flere billioner mennesker livet i gennemsnit 6.000.000.000.000.000.000 gange hver, alle omkomne efter at have hørt ham ytre en enkelt spøgefuldhed. Forstå det, ignoranter! Manden er dødelig sjov, og det står ikke til debat! Manden, der opfandt hjulet, troede det faktisk stod til debat, og ytrede: "Jeg aner ikke, hvem eller hvad Jesper Klein er.." hvorefter Jesper Klein dukkede op og fortalte en "alle børnene"-vits, som øjeblikkeligt rev et hul i tid og rum, der opslugte den vantro tvivler, som i øvrigt omkom af grin 9.204.820.539.044.257 gange.

Senere kommenterede Napoleon, at dette var et meget dårligt citat, og besluttede sig derfor for at erobre Europa, så han også kunne få lov at bestride Jespers morsomhed. Men så kom Jesper, og så blev det Waterloo i en fart for den stupide franskmand, og han døde af grin 4.202.010.000.295.599.200.289.924.378. Det vedgår endda Jesper selv var ret ondt gjort.

Senest har Iran truet med at sige deres mening om ham og dernæst true med udslette den, og det gider Klein ikke gøre noget ved. Det er jo trods alt Iran vi taler om.


"NollerCop"[redigér | redigér wikikode]

Grundet hans enorme humoristiske potentiale gik han hurtigt til filmen. Hans glansrolle var i RoboCop, som dog efter det oprindelige manus (skrevet af Jesper selv) skulle hedde NollerCop, og foregå i en dyster fremtidsverden, hvor Noller fra Brødrene Olsen var omdannet til en cyborg, hvis eneste funktion var at holde skik og orden på det hav af Melodi Grand Prix'er, som denne fremtidsverden ene og alene bestod af.

Optagelserne skulle skydes i Roskilde, som på den tid stadig var dansk område, men da hele crewet og alle, som havde været i kontakt med manuskriptet, døde af grin over 100.000.000.000.000.000 gange, var det ikke rigtig muligt at realisere, og "NollerCop"'s sidekick, "NollerMule", et mekanisk murmeldyr med alle grand prix-sange indkodet i sin hukommelse, blev helt skrevet ud. Denne beslutning siges at have ramt Jesper hårdt, hvilket kan forklare, hvorfor man kun dør af grin 15 gange, hvis man ser RoboCop.

Senere blev der udgivet en "Director's (Sucky) Cut", som indeholder femten timers tegnet støvledans med en nisse af ukendt etnisk herkomst. Denne sekvens har Jesper i øvrigt skrevet, og derfor dør man af grin 6.035.294.432.723.902 gange, hvis man så meget som kigger på den i et enkelt sekund.

Videospil[redigér | redigér wikikode]

Jespers fantastiske og dræbende humor skal selvfølgelig også opleves andre steder end det store lærred, og derfor har man til Xbox 360, kendt som verdens bedste lortekonsol - som Jesper i øvrigt selv har designet, hvorfor man ved et kig ind i den dør af grin 2.544.924.001.542.821 gange - lavet spillet Resistance: Rise of Klein, hvor man som ham selv skal forsvare jorden (ikke vores planet, men en klump jord) mod de nedrige Space-SF'ere (det intergalaktiske plantemonster, som vil omdanne hele Universet til et økologisk andelsmejeri med tilhørende frilandshave). Man vinder naturligvis efter mindre end et sekund, for man er jo trods alt Jesper Klein! Til gengæld dør man mindst 9.293.823.025.023.000.130.284.129.924.765.021.626 gange af grin i virkeligheden, for det er en af hans sjoveste præstationer til dato! Desværre kan spillet ikke vinde nogen priser, for alle, som spiller det, omkommer jo af grin mindst 9.293.823.025.023.000.130.284.129.924.765.021.626 gange, men hvis de døde kunne tale, ville spillet vinde alle awards, som nogensinde vil blive uddelt. Så godt er det

Folmografi[redigér | redigér wikikode]

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.