FANDOM


J-Lo

Jennifer Lopez kan - som den eneste (sammen med Lotte Heise) - få orgasme af at høre på sig selv.

"Yea, I love to make love to your baby"
~ Jennifer Lopez om din søn


Jennifer Lopez, eller J-Lort, (født i en 69'er) er verdens største røv. Udover at have en meget omtalt endetarm, så både synger og spiller den unge dame en helveds masse elendigt skuespil.

Hun er opvokset i en papkasse i New York-bydelen Harlem, og er derfor kendt som værende Jenny from the block.

Værkerredigér

Jennifer Lopez har udgivet alt for mange musikalbums, som ingen alligevel kender titlen på, da de alle er lavet i et redigeringsprogram. Hun har ligeledes deltaget i alt for mange Hollywood-film, som vi heller ikke gider nævne navnene på. Desværre har hun endnu ikke deltaget i nok pornofilm.

Moneyredigér

Jenny from the block tjener alt for mange penge. Hendes værdi er af Regnedrengene i Finansministeriet anslået til at være omkring 500.000 milliarder. Men de har det desværre med at regne lidt forkert engang imellem. Ikke desto mindre rejser hun jorden rundt for at tjene lidt håndører på sine musikturnéer, selvom teksterne, melodierne - ja - musikken er lavet af andre. Det eneste Jennifer Lopez autentisk kan underholde publikum med på sine koncerter er, lidt seksuelle udråb engang imellem samt nedringede kjoler. Heldigvis for hende sælger det drøn godt! Dog ikke i Danmark, hvor hun i 2012 ikke engang kunne fylde Forum.

30px-Cquote1 svg I'm still, I'm still Jenny from the block 30px-Cquote2 svg
Jennifer Lopez om at have en månedlig udgift på 20 millioner.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.