FANDOM


m (Meget Pastelfarvet i sit indhold.)
Linje 6: Linje 6:
   
 
Først i middelalderen dukker navnet Jarl op i kristendommen som pseudonym for Djævelen. I flere okkulte værker fra renæssancen optræder Jarlen som én af fire kronprinser i [[helvede]].
 
Først i middelalderen dukker navnet Jarl op i kristendommen som pseudonym for Djævelen. I flere okkulte værker fra renæssancen optræder Jarlen som én af fire kronprinser i [[helvede]].
  +
  +
  +
== lidt om ham ==
  +
da jarl blev [[voksen]] i 13 års alderen begyndte han at drikke [[mælk]] og spise [[ost]], men dette gjorde han ikke kun fordi han ville være [[lille og slap]], men også fordi han ikke havde nogle [[venner]].
  +
i 13,1 års alderen begyndte han at drikke [[sodavand]] og det gjorde ham lidt [[rundtosset]] hver gang han tog en [[Cola light]].
  +
nu er han barn og jeg ser hans fremtid med en stor glæde Jarl Lever og [[dør]] sammen med [[Ole Lund Kirkegård]] eller [[Johannes døberen]].

Versionen fra feb 19. 2008, 15:08

A jarl

Jarl Friis Mikkelsen!

Jarl Friis Mikkelsen (latin: lysbringeren) er oprindeligt en romersk gud i drengeskikkelse. Han er søn af Aurora, daggryet. En selvstændig kult i antikken havde han ikke. I romersk mytologi identificeredes Jarlen med morgenstjernen Venus, der netop kan ses før daggry.

Ved oversættelsen af ucensurerede versionen af Biblen anvendtes det latinske ord "Jarl Friis" i Esajas' bog, kapitel 14, vers 12 som en reference til den babylonske konge Tiglath-Pileser III.

Først i middelalderen dukker navnet Jarl op i kristendommen som pseudonym for Djævelen. I flere okkulte værker fra renæssancen optræder Jarlen som én af fire kronprinser i helvede.


lidt om ham

da jarl blev voksen i 13 års alderen begyndte han at drikke mælk og spise ost, men dette gjorde han ikke kun fordi han ville være lille og slap, men også fordi han ikke havde nogle venner. i 13,1 års alderen begyndte han at drikke sodavand og det gjorde ham lidt rundtosset hver gang han tog en Cola light. nu er han barn og jeg ser hans fremtid med en stor glæde Jarl Lever og dør sammen med Ole Lund Kirkegård eller Johannes døberen.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.