FANDOM


Sorg
Denne artikel rummer begrænsede redigeringsmuligheder pga. sorg
Der må ikke i denne artikel forefindes slibrige detaljer om personens fortid slet ikke da han/hun var nødt til at ernære sig som pornomodel indtil han/hun blev opdaget.
Heller ikke noget om vedkommendes pilleforbrug, støtte til lyssky sekter, fysiske fortrin, skattegæld, pinlige episoder i talkshows etc. etc.
Jan Fog1

Jan Fog forsøger her at sælge en usynlig husbåd til den nette sum af 32 millioner kroner. "Beliggenheden er jo fantastisk," siger Jan

Jan Fog (født fredag 28. januar 1949 i (surprise-surprise) Hellerup), død torsdag 23. april 2015 under en stamcelletransfusion,[1] der skulle forbedre hans udseende.

Han var nogetsærligt som en dansk kendis-ejendomsmægler. Hans speciale var dyre landejendomme i Nordsjælland,[2] Mallorca, Lampedusa, Samsø og på andre afsides øer.

Jan Fog havde i sine glade dage oplevet flere kærlighedsromancer, som alle endte med mere eller mindre ingenting. Han havde fx. noget kørende med en nuværende milf, men af uforklarlige årsager blev romancen skyllet ud i toilettet. Derfor valgte Jan Fog at fortsætte sit liv som single, men med et tæt-tæt-tæt bånd til sin hund,[3] som tilmed blev opdraget til at spise med bestik.

I nyere tid oplevede Jan Fog uundværlig reklame, når han i den bedste sendetid optrådte i TV 2's reality-serie Liebhaverne.


Fogske fodnoterredigér

  1. stamcellerne kom fra små brasilianske gadebørn
  2. der var tale om ca. et dusin ejendomme, som Jan solgte igen og igen
  3. Hunden arver alle Jans Ferrarier
  4. Jan opgav sin toupé allerede i 80'erne, da han fik råd til en kombineret hoved- og hårtransplantation
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.