FANDOM


Jn1

James Nichols er en glad mand.

James Nichols er en amerikansk bondemand, der blev berømt i 1995, da over 160 personer blev sprængt i luften, i Oklahoma City. James og hans bror Terry havde en fælles bekendt, Timothy McVeigh, og en fælles interesse: ... Lad os sige det på denne måde; James tog på vegne af sig selv og sin bror, den såkaldte "Soldiers Ransom"-ed, hvor han/de svor troskab til en grotesk racistisk religion(!) og svor at dræbe alle jøder, negre, asiater, indianere, bøsser, lesbiske, æbler, ølkasser, talende fugle, 9kg tunge snegle, samt folk der udgør en blanding af ovenstående. Terry og Timothy boede hos James medens de lavede gødningsbomber for at sprænge alle de "onde" i luften (samt en masse hvide, men det kan jo ske). James var endda ham der lærte Timothy at lave bomber, og han lærte også Timothy hvordan man rent praktisk putter 500kg sprængstof ind i en varevogn, og kører den ned i en parkeringskælder.

MENredigér

Medens Terry blev idømt 161 gange fængsel på livstid, uden mulighed for prøveløsladelse[1], og Timothy blev henrettet, blev James frikendt, da han ikke var med til at lave bomben, der ellers blev designet på hans køkkenbord.

Spademanns interview med Jamesredigér

Ved vores USA-korrespondent, Michael Moore.

Jn2

"De andre" som omtales af James, er hans bager og hans underbukse-leverandør.

Jn3

Et godt spørgsmål: Skal James have lov at have våbenberiget plutonium i sin stue?

Jn4

...Ja, James, der er mange galninge derude. Og du er én af dem!

Hvad lavede James så efter at han blev frikendt?redigér

Hvis du, som spadelæser, er medlem af Enhedslisten eller kender nogle Speltkusser, vil du blive chokeret: Han blev såmænd økologisk landmand, og gav sig til at producere Tofu til store dele af den vestlige verdens vegetarrestauranter.

Noterredigér

  1. Det er fandeme også for galt - nogen må klage til Forbrugerombudsmanden
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.