FANDOM


"You're my Last"

~ Gud om James Last


James Last (Født i 1929) er en musikkens tolk, der forstår at oversætte selv komplicerede værker til noget folk kan forstå og let fordøje, og det både i supermarkedselevatoren, og ved festlige lejligheder (sidstnævnte gælder dog kun for folk, der er nået tilpas langt op i årene, eller har mistet deres smagsløg).

Ungdom og opvækstredigér

Kapt James

Med dette lækre album lykkedes det James at undslippe værnepligten

James Polka

Da dette album dumpede ind af brevsprækken til den tyske nationalbanksdirektør, fik James straks tildelt en konto - som der altid var dækning på!

James Last3

For sent han har allerede været i Danmark og spist alt god musik.

James blev født som den midterste af tre søskende, med James First som storebror, og efternøleren James Everything som lillebror. Som den midterste af tre gjaldt det om at skille sig ud, og det gjorde James ved sin musikalitet. Allerede som 2-årig gik det op for James at hans forældre ville gøre alt for at undgå at høre ham spille, og som 5-årig havde han lavet den aftale med dem, at han fik alt hvad han pegede på, og så ville han undlade at udgive nogen plader før de er døde.

Pladeudgivelserneredigér

I 1965 dør James forældre, og i traumet herover sidder han og jammer med sit orkester en hel weekend, hvilket bliver til den første i en perlerække af "Non stop dancing" -plader.

I 1968 indkaldes James til tjeneste for den tyske Vehrmacht, hvilket han i de glade flower power tider for alt i verden ville undgå, så han udgiver straks et album med easy-listening udgaver af kendte strækmarcher, som han vedlagde sin lægeerklæring, der sagde at han led af kronisk dårlig smag, og ikke mange milisekunder senere modtog han en seddel om at han var kasseret på gråt papir, og at man var kede af at desværre ikke måtte benytte samme måde at kassere folk på som under Hitler.

Eskaleringenredigér

James begynder nu at ane hvilket potentiale, der ligger i hans musik, og han begynder at udsende en sand perlerække af trusselsplader, der gør ham til en af de mest frygtede musikere i verden - med den magt det medfører. Således fik han med en polkaplade truet sig til en konto i nationalbanken med fri ret til at bruge alle de penge han ville. Sidenhen får han sig også et diplomatpas, godset Neuschwanstein, Belgien, hende den lækre fra parallelklassen, samt en række andre, desværre stadigt ukendte goder.

Advarselredigér

Kun en tåbe frygter således ikke James Last, da manden er i stand til alt, og ikke viger tilbage fra at spille en easy listening udgave af DIT yndlingsnummer for at få dig til at makke ret!

Og hvis du ikke tror på det. Hør så her:

Glory(Dizzy Mizz Lizzy)

Glory

James Last Hjemmeside

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.