FANDOM


Sværd01

Jack Churchill's foretrukne våben

Jack "Mad Dog" Churchill var en flink mand, som fire gange i træk (i perioden 1934-1938) blev kåret som "universet's største Gentleman" - i 1939 gik prisen til Adolf Hitler. Jack var uddannet i det engelske hjemmeværn som parkeringsvagt. Han tog dog senere et par kurser på den lokale aftenskole, således at han blev rigtig soldat. Da han i 1996 døde (blot 2 år før Storebæltsbroen åbnede) havde han opnåede en af de fineste rang indenfor det engelske militær nemlig oberstløjtnant.

"If it wasn't for those damn Yanks, we could have kept the war going another 10 years!"

~ Jack Churchill om USA indblanding i anden verdenskrig


Tideligere liv redigér

Jack var ikke hindu, så han troede ikke på reinkarnation. Derfor har han ikke haft noget tidligere liv.

Anden Verdenskrig redigér

Jack var en rigtig dygtig soldat, og det skyldes primært hans krigerinstinkt og han lyst til altid at ville slå andre ihjel. På mange måde kan han sammenlignes med Russell Crowe og Mel Gibson også alligevel ikke. Hvis man skulle sammenligne Jack med nogle af de krigsfigurer som optræder i diverse spil og film, så kan han sammenlignes Jack med;

Med andre ord; Jack var en elitesoldat, og han kunne ene mand have udryddet FBI, SAS, PIT og Mossad!

Jack blev kendt under anden verdenskrig, idet han dræbte så mange nazister, at man fra tysk side indledte separate fredsforhandlinger kun med Jack Churchill - det er den eneste gang i historien, at man har set et helt land være i fredsforhandlinger med blot én person. Jack ønskede dog ikke fred, og nægtede derfor at underskrive en fredsaftale, men da tyskerne truede med at overgive sig, så var Jack nødsaget til at komme tilbage til forhandlingsbordet, for ellers ville krigen jo være færdig hvilket ikke var i Jack's interesse.

Det kompromis som partnerne til sidst blev enige om var, at krigen kunne forsætte på betingelse af at Jack i fremtiden kun måtte benytte sværd og bue. Dette skulle dog vise sig at være et særdeles dårligt kompromis for tyskerne. Jacks foretrukne våben var nemlig i forvejen et sværd. Jack havde aldrig nogensinde været særlig glad for de moderne våben, og han anså sværd-duel som den eneste værdige krigshandling.

Jack's krigs-bedrifter under anden verdenskrig tæller bl.a:

  • Han uskadeliggjorde 3 Tiger tank (2 med sværd og 1 med bue)
  • 8 nedskudte nazi-fly (alle fly nedskudt vha. sværd)
  • 102.092 dræbte tyskere (prøv lige at forestille jer, hvor god hans score havde været i counter-strike)

Jack nåede desværre kun at kæmpe mod tyskerne under anden verdenskrig. England valgte efter at Tyskland havde kapituleret at sende Jack til stillehavet for at kæmpe mod japanerne, men han nåede ikke frem i tide (primært pga. Ryanair).

Det skal desuden påpeges, at da USA hørte nyheden, om at Jack var på vej til stillehavet, så blev det meget lettere at træffe beslutningen om at anvende atombomberne. Man regnede det for at være mere humant at benytte atomvåben end at slippe Jack løs. Udregninger fortaget af den amerikanske stat viste, at man kalkulerede med at de to atombomber ville dræbe ca. 200.000 mennesker, mens man kalkulerede med at Jack ville dræbe 452.250 mennesker (det er lettere at dræbe en japaner end en tysker).

Jack Churchill er nr. 3 på top 5 liste over personer, der får Rambo til at ligne en tøsedreng.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.