FANDOM


Du er på vejen til fuldstændig oplysning brug den økonomisk, med respekt for alle former for næring, også røde pølser!


Iphone 6 redigér

Iphone 6 er det nyeste tiltag inden for apples håndhåldte maskiner. Iphone 6 er stærkt inspireret af potteskjuleren fra xing xang dynastiet. Dette var indtil 2013 ukendt for mange, men da Steve Jobs aka. Reptilkongen fra laplands kapitalistiske underlag, blev afsløret i at være uvidende omkring forskellen mellem andefedt og WD-40. Dette skabte kontrovers og fik sociolog Nina Larsen Svensen til at tage af fire kollegaer samt en and i protest mod xing xang dynastiets overtagelse af Apple.


Hvorfor æblet  redigér

I starten ville Steve Jobs gerne have en skovkat med agresive tendenser som logo for firmaet Apple, men tænkte at det var upassende da firmaet jo hed Apple. Derfor valgte han et "karin schneider" æble som forside til sin selvbiografi. Han fik ideen en tidlig Tirsdag aften, hvor han forsøgte at blende sin tekande med et æble, hvilket resulterede i utalige konfirmationer og tretten opslag på instagram
Bouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om sociale medier.
. Nu viste han at æblet ville virke som bagfigur for hans brand, og satte straks produktionen af Iphone i gang.


Kapitalismen og Apple redigér

Dette er navnet på en tegneserie samt en tøj-kollektion som Tim Cook er forfatter til. Du har nok undret dig over Apples evne til at "raffinere" deres oplader stik. Dette er sjovt nok et trik som kalkunen Marvin har fundet på, og det sikrer at folk føler at deres produkter er "gamle" to måneder efter de er købt. Dette er også grunden til at skærmen er så ustyrligt let at identificere med rødvin, fordi at alle Bordeau-drikkende mellemklassefolk derfor straks må købe dåsemajs. Dette er selfølgelig gavnligt da apple har opkøbt alle konservasfabrikker i det nordlige sverige, der sjovt nok står for 52,34% af verdens produktion. Dette sørger Jens Sven Nilsen Tuesen, bedre kendt som Donatello fra ninja turtles for.

Design og æstetik Da appel skulle finde på designet til den nye iphone seks, var de så uheldige at havde glemt hvordan iphone femmeren så, det resulterede i at de blev nød til at finde på et helkt nyt design. Derfor spurgte de deres tro sammensvorne ærke marxistiske billedhugger Mark Markus Makisimus. Mark eller MMM som han nogen gange bliver kaldt mente at man skulle lade sig inspirere af den senmodernistiske polar ræv, da den både i sjæl og krop rummede en æstetik uden lige.


Tekst til overskrift redigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.