Spademanns Leksikon
Ingen Wikipedia.png
Dem der bare kender en lille smule til det pauseklovnene inde hos Wikipedia laver, skal prise sig lykkelige for, at der ikke findes en artikel om Innuuakki Hell derinde.

Innuuakki Hell var medstifter af den politiske ideologi Kommunist-Nazisme også kendt som kommunazisme. Han blev født d. 24. december 1890 - og fik defor øgenavnet "Jesus". Han blev myrdet af hans medstifter Adolf Hitler på en ukendt dato i 1930, fordi Hitler mente han blev for socialistisk, og ikke hadede jøder nok. Der var mange der støttede Hitler på dette tidspunkt - også politikere - så for at dække over Hitlers mord, sagde man at Hitler havde begået et statskup mod Østrig, så han kun fik 9 måneders fængsel.


"...Jeg var heldig folk hoppede på den med statskuppet..."

~ Adolf Hitler om sin dom


Barndommen[]

Innuuakki Hell blev som sagt født d. 24 december 1890 i en lille nordgrønlandsk by. Det var også i denne by, han voksede op. Hans far hed Heelluunnakim Hell og hans mor, Kullii Hell.

Da han kom i 6. klasse og begyndte at lære engelsk, blev han mobbet med sit efternavn, der kan oversættes til dansk som: Helvede. Det var især de forbandede sataner grønlandske jøder, der mobbede ham og man mener i dag, at det var grunden til at han senere stiftede den politiske ideologi Kommunist-Nazisme.

Da han blev 16, rejste han til Tyskland for en kort stund, hvor han mødte Adolf Hitler, der senere skulle blive hans død. De to havde meget at snakke om, og de blev enige om mange politiske ting. Det resulterede i, at Hitler rejste med Hell tilbage til Grøndland, hvor de med en lommelygte smeltede logoet for deres nyopfunde ideologi ind i indlandsisen.


Hans død[]

I starten kunne Hitler mægtigt godt lide Hell, men han begyndte senere at hade ham, og syntes han var en rigtig taber. Det gjorde han fordi Hell begyndte at blive mere og mere socialistisk og han fik medlidenhed med de jøder de - og deres 1.472.450.893 tilhængere de havde - tæskede. Derfor fik Hitler den opfattelse at Hell var svag, og derfor ikke i stand til at lede hele verden, når de engang havde erobret den.

"...Han var svag, og ikke i stand til at lede verden..."

~ Adolf Hitler om før mordet på Hell


"...Havde jeg vidst det ville ske, var jeg blevet inden døre den aften..."

~ Innuuakki Hell om drabet på ham selv


Innuuakki Hell blev dabt, på en sådan grusom, blodig og smertefuld måde at det ikke kan beskrives her, uden at Spademanns Leksikon vil blive retsforfulgt for opmuntre folk til masseselvmord, bare for at slippe med tanken om hvordan han døde. Det kan dog nævnes at drabsmetoden indebærer brug af boremaskiner, ubåde, vand, lava, strøm, brun sæbe, kogende olie og muterede giraffer.