FANDOM


Inkontinens

"Lækker, lækker, lækker"

~ Nik og Jay om inkontinens

"Nu trænger jeg sgu til en opstrammer"

~ Paris Hilton

Inkontinens er en sygdom, der især rammer ældre kvindelige reklamemodeller. At have sygdommen kaldes at være inkontinent.

Inkontinente mennesker er kendetegnet ved, at de ikke overvejer kontinenserne af deres handlinger, hvilket giver sig udslag i, at de konstant pisser i bukserne og iøvrigt medvirker i blereklamer for ældre kvindelige fotomodeller, der pisser i bukserne. Inkontinente kvinder ser meget specielle ud, da de jo skal være smukke og toptjekkede, hvilket man jo ikke er, når man er en gammel dame, der pisser i bukserne.

Således er inkontinente gamle damer tilsyneladende nyttige, fordi de beriger reklameuniverset med retningslinier for, hvordan gamle mennesker ser ud i reklamer, og taler elegant om at pisse i bukserne uden på noget tidspunkt eksplicit at komme ind på, at de pisser i bukserne, til trods for, at det er en reklame for inkontinens, hvor man pisser i bukserne.

Den tragiske kontinens af dette er dog, at der er mange damer, der pisser i bukserne for at blive gamle, trendy, slanke vanskabninger ved at pisse i bukserne takket være inkontinens, hvor man pisser i bukserne. Inkontinente fotovanskabninger er i øvrigt ofte kannibaler og har for vane at pisse i bukserne.

Hvad skal du undgå med inkontinens redigér

  • Alle former for stand-up
  • At lade vandhanen løbe mens du børster tænder
  • Afspændingsøvelser

Kendte mennesker med inkontinensredigér

Se ogsåredigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.