FANDOMThe Land of No Man
Spørgsmålstegn The three seals of orichalcos by iwebguy-d32w79b
(Flag) (Våbenskjold)
Motto: Gæsterne er gået, ballet er forbi
Nationalmelodi: Gitte Hænning - Snakker med mig selv
Vc postcard site 640w
Hovedstad Ingen
 Tidligere hovedstad Slagelse
Største by Ingen
Officielle sprog Intet
Regeringsform
Intet
Løsrev sig fra --------->
• Erklæret --------------->
• Accepteret ------------>
West Virginia
Nej
Aldrig, alle er alligvel ligeglade
Nationalhelt(e) Skt. Patrick Ingen
Valuta Intet
Religion Ingen
 Etniske grupper  100% ingenmænd
 Største Eksportvarer  Intet
 Største Importvarer  Intet
 Nationaldyr Ingen
 Nationalsport  Ingen
 Åbningstider  Nej

Ingenmandsland er et land beliggende nær foden til Nirvana. Det består af to kamre. De kendtes Ingenmandsland og De ligegyldiges Ingenmandsland. Det sidste er ganske uinteressant, for der sker ganske enkelt intet. Men det første blev første gang omtalt i 2. Mosebog hvor Moses sagde til Jomfru Maria (efter han havde stjålet fra brødkurven): "Nu tager jeg fandme afsted - og I vil aldrig kunne finde mig igen!!". Siden da har Moses været forsvundet, ligesom så mange...

... andre personer i Ingenmandsland:redigér

Og senest:

Ønsker man at besøge Ingenmandsland indenfor turistsæsonen, så kan det desværre ikke lade sig gøre, da Ingenmandsland holder lukket for alle nye gæster og medlemmer. Medmindre du har en rigtig god grund til at søge ind i Ingenmandsland. Her følger nogle...

... tidligere eksempler for optagelse af eksisterende beboere:redigér

  • Der bliver sunget om dig i en hel måned, år efter år, af en masse små og store børn som ønsker ditten og datten. Og det er endvidere ganske uetisk at gramse på disse kreaturer, som frivilligt ønsker at sidde på ens skød.
  • Du er tvunget til at blive knaldet hårdt af den samme gamle mand, år efter år. Især når det er hårdt i decembermåned, hvor manden kom hjem fra Bilka med stivert.
  • Hele Verden er på nakken af dig, selvom du muligvis gjorde kloden en tjeneste. En ambivalent situation, som ikke kan løses på andre måder, end optagelse i Ingenmandsland.
  • Du er tvunget til at danse med snask i håret og spille guitar, når du egentlig bare har lyst til at ligge på en stand på Hawaii med en god bane kokain ved hånden. Mens man er sexsymbol, med en fedtprocent på 83.

Og senest:

  • Hvis du ikke bliver accepteret for din sygelige trang til at kæle med små børn og det der ligner, selvom du har oprettet en sjov forlystelsespark til ære for dem og alt muligt.


Fejlagtige opfattelser af Ingenmandslandredigér

NoMansLandjpg

Ingenmandsland i film er et trist sted. Sådan er det heldigvis ikke i virkeligheden.

Når der er krige, så opstår Ingenmandsland tilsyneladende i en helt konkret form, defineret som området mellem de to fronter eller skyttegravsrækker. Man kan i dette tilfælde simpelthen tegne to streger med skyttegrave, og alt hvad der ligger mellem disse streger, er defineret som "Ingenmandsland".

I denne slags ingenmandsland er der altid fyldt med miner, pigtråd og folkedans maskingeværkugler. Når begrebet endvidere optræder på film, er der typisk oversået med krigshelte og deres sårede- og/eller døde kammerater.

Det er en generel misopfattelse, at der skulle være overensstemmelse mellem det Ingenmandsland som findes i virkeligheden, og det som findes på film. Det er i virkeligheden et navnesammenfald, der bedst kan sammenlignes med det faktum, at Dupond og Dupont på ingen måder er i familie.

Bouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Ingenmandsland.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.