Spademanns Leksikon

[[Fil:Stenhus.png|thumb[[Media:Fil:Example.ogg[[Fil:Example.jpg[[Fil:Example.jpg[[Fil:Example.jpg[[Fil:Example.jpg]]]]]]]]]]|500px|Stenhuscentret i Holbæk... Også kendt som: Holbæk Hyper-Ultra-Giga-Super-Store MEGA-center.]]

Her har man fået sneget en cyklist og et busstoppested ind ved et uheld, men det er anlagt efter at Netto kom til.

Et industriindkøbscenter er det syn som møder dig, når du kører ind i enhver halvstor dansk provinsby - Butikker, som har brug for meget billig butiksmeterplads, og som henvender sig primært til den automobile del af befolkningen, og som derfor er ligeglad med, om der er et busstoppested i nærheden.

Gamle hæderkronede industrikvarterer har måttet lade livet, så detailhandlen kunne flytte ind med store bannere og hvinende slagtilbud og, ja, parkeringspladserne er så store at man nemt kan holde traileren ved siden af, og alle lukker de klokken 8 om aftenen, så du har fire timer, hvor du slet ikke behøver at komme hjem til konen (eller manden, hvis du skulle være en af de sjældne kvindelige shoppere).


Notoriske butikker, som du vil finde i industriindkøbscenteret[]


Butikker som du med garanti aldrig vil støde på[]

Hvor er bilforhandlerne så henne?[]

Google2.gif
Den mægtige søgerobot Google er fuldstændig pjattet med Industriindkøbscenter.

De er rykket endnu længere ud på Lars Tyndskids mark, hvor de har anlagt nogle glashangarer af dimensioner direkte på den braklagte danske muld. Alt sammen en del af industrialiseringen.