FANDOM


"Deres forbrug har fået priserne til at eksplodere på Vesterbro!"

~ Narkoman om Ike & Tina Turner's sidste ferie i Københavns narkoreder.


Ike & Tina Turner var beta-versionen af et reality-show, der indeholdt alt det sande reality-fans efterlyser: hustruvold, alkoholiserede forbrydere, store huse, grimme kællinger, gennemført misrøgt af børn, hunde der ligger døde i skraldet foran køleskabet, Kongens Foged, beskidte møbler, blod på gulvtæppet og fremfor alt, narko der flyder i stride strømme, som var det slik i "Charlie og Chokoladefabrikken".

Medierredigér

Showet blev sendt over en bred kam fra Nyhederne over almindelige sladderblade, til improviserede happenings på diverse hotelværelser og restauranter vis' dress code var så lav, at man stadig inviterede junkier ind inkl. de kanyler der stak ud af armene medens de gik omkring og teede sig uværdigt.

Modtagelseredigér

Anmelderne tog generelt godt imod showet, navnlig statsanklageren mente at det var én af de mest omfattende skandaleshows siden retssagen mod O.J. Simpson, og det blev tæt på en global event da Tina Turner forsøgte sig med et comeback-show i København hvor hun fik 10 års løn i narko for 5 min optræden, hvor hun mimede.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.