FANDOM"Ladies and Gentlemen, det er den en FORNØJELSE at hilse på mig!Jeg er selveste, den eneste, den HELT fantastiske, verdens bedste præsident, feltmarskal Idi Amin! Men kald mig bare OT! Det er mit mellemnavn, Idi Ot Amin!"

~ Idi Amin om sig selv


Hans Ærefulde og Gudsfrygtige Excellence, Sammenholder af Universet og Rosenborg Slot, af Alfa og Omega, Evig Præsident og Kongelig Konge af Uganda, befrier af Afrika fra det Britiske Imperie og Turkmenistan, undtagen Tanzania og Sudan og snart Mars, Pokemon-Mester, vinder af Mrs. Universe 1947, Fortjentesteværdige modtager af Alle og Enhver orden og Medalje der nogensinde er blevet opfundet, erobrer af New Jersey, Vatikanstaten og Singapore, Leder af den protestantiske Reformation, Profet for både Allah, Buddha, Mahdi, Gud og ****, Sith Lord, Jedi Master, Casanova 3., Jeopardy-vinder, vores fantastiske og belevne hersker, konge af Skotland, og præsident af Star Trek-klubben i Herfølge Idi Leroy McNigger Amin Dada (1928-2003?) var præsident af Uganda fra 1971 til 1979.

Han kom til magten på kongens fødselsdag i 1971, og befriede Uganda for demokratiet der hidtil havde hersket. Han tog på ufrivillig ferie i Saudi-Arabien i april 1979. Han var fjern slægtning til Biggie Smalls, som han også havde visse ligheder med.

Barndomredigér

Selvom meget lidt vides om hans barndom, kan det med sikkerhed konstateres, at Idi Leroy McNigger Amin Dada blev født som søn af faderen N-duguAYoh Amin Dada og moderen Unfu-fu Kakalak-mbobo som var heksedoktorinde. Begge forældrene tilhørte Kakwa-kloakka-stammen, som holder til i det vestlige "McNigger District". Dengang var der mad til alle som ikke var kræsne, og Idi Amin var allerede fra barnsben utrolig fed og klam. Hans afrikanske nationalisme var inspireret af KKK, og hans antikommunisme inspireret af sin kone som han åd Sydkorea.

Ungdom og militærtjenesteredigér

Da Idi fyldte 18 meldte han sig til det britiske kolonikorps "Kings African Rifles" (Kongens Afrikanske Rifler). Selvom Idi var neger og ikke en riffel, fik han lov til at komme ind alligevel, og var køkkenassistent til 1961, hvor han blev udnævnt til Feltmarskal og leder af den britiske hær i Uganda. Mange undrede sig over hvad der var blevet af den gamle feltmarskal, og der gik rygter om at Idi havde ædt ham.

"Man tager en Missionær og kommer ham ned i gryden, derefter tager man tre flasker snaps, tre flasker gin, tre flasker cognac, tre flasker whisky, tre flasker rom, tre flasker portvin og tre flasker sherry oveni!Så sætter man ild under, og så skal retten stå og simre i en halv time! Missionæren smager ad helvede til, men sovsen...!"

~ Idi Amin om sin tid i feltkøkkenet


Vejen til magtens tinderredigér

Da briterne flygtede fra Ugandas stammekrige og etniske uroligheder i 1962, blev Samuel L. Jackson udnævnt til overhøvding. 24. januar 1971 var hele Ugandas befolkning, på ordre fra Samuel, i biografen til premiere på "Freaky Friday", dvs. alle andre end Amin. Som det sadistiske røvhul han var, besluttede han sig for at fyre mere op i befolkningens elendighed ved at lede et statskup. Hæren var også i biografen, så Amin kunne ikke bruge dem til sit kup. Kuppet blev ikke det store problem, for næsten hele regeringen havde begået selvmord halvvejs gennem filmen. Idi Amin åd præsidentens venner, mens præsidenten selv flygtede til Sudan i en robåd over Victoriasøen med en sparegris under armen.

Magtens tinderredigér

Da Amin endelig fik magten, bragte han Ugandas folk en hel masse dejlige ting, som de ikke havde haft chancen til at opleve før, bl.a. floder af blod, massehenrettelser, voldtægt af folk og ting, hungersnød, krig, vagtskifte, helligdage dedikeret til champignoner og meget andet. Han tog også sit stammetilhørsforhold meget alvorligt, og dræbte en masse negere der ikke kom fra McNigger District.

Amin ofrede sig selv heroisk til befolkningens bedste. Før i tiden havde folket lidt af en frygtelig sygdom som hedder "mæthed". Heroisk ofrede Amin sig selv og åd al maden i hele landet, så ingen andre var nødt til det. For at skåne de mennesker der allerede led af "mæthed", åd han også dem! Sikke en nobel leder. Han er så fantastisk, at George W. Bush og Kissinger desperat forsøger at følge i hans fodspor.

Amin var totalt populær, og han blev inviteret til alle de hotteste fester, så han kunne kneppe alles mødre. Men beskeden som han var, takkede han ofte nej til invitationerne.


"Hey Idi, vil du ikke med til min fest på lørdag? Det bliver fed musik og gratis mad!"

~ Ham den smarte fra handelsskolen om Idi Amin


"Der er også gratis mad og mulighed for at spare penge på børnehjemmet!"

~ Idi Amin om forrige citat


I modsætning til landene i Mellemøsten og Østblokken, kunne jøderne i Israel ikke se hvor fantastisk Amins Uganda var, da israelske turister i 1976 blev hængende lidt længere i Entebbe Airport end planlagt (Det var slet ikke planlagt at de skulle have været i Uganda!) De beskyldte Amin, og hans røde, tyske venner for at have kidnappet dem, og skød syv negere med automatgeværer, da de hev de israelske turister hjem igen under en "kommandoaktion". En af de tilbageværende turister der var blevet indlagt på hospitalet, omkom kort efter under mystiske omstændigheder sammen med 7000 tutsier og den kenyanske landbrugsminister.

Faldet fra magtens tinderredigér

Snart derefter indså befolkningen i Uganda, at de ikke fortjente sådan en fantastisk, psykopatisk, myrdelysten fascistisk nøddeskal til leder. De smed ham ud af Uganda, men takkede ham for hans fantastiske regeringsperiode, med en ufrivillig ferie til Saudi-Arabien med alt betalt. Kort derefter, blev Idi Amin udnævnt til Konge of Skotland.

Ufrivillig ferieredigér

Amin fløj først til Libyen og var gæst hos Gaddafi i 3 måneder. Da Gaddafi ikke havde mere mad, fløj han videre til Irak, og var gæst hos Saddam Hussein. Da han også var løbet tør for mad, fløj han atter engang videre, denne gang til Saudi-Arabien, hvor han boede de næste mange år.

Død?redigér

Det siges at Idi Leroy McNigger Amin Dada døde i Saudi-Arabien 16. august 2003, men ifølge andre fløj han til Skotland for at tage den britiske dronning i audiens. Han besluttede for at besøge sin oldemor i Edinburghs luderkvarter, hvorefter han blev væk. Ingen har set ham siden, bortset fra din far.

Efterfulgte:
Samuel L. Jackson
Præsident af Uganda
19711979
Efterfulgtes af:
Knaldperlen
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.