FANDOM


iPik var det sidste produkt som legendariske Steve Jobs var parat til at introducere. Produktet var ment som et supplement til det kvindelige segment, der alligevel ikke forstod applikationerne i en iPhone.

IPik

iPik som den så ud i den sidste release. Den endelige form forbliver ukendt.

Google2
Den mægtige søgerobot Google er fuldstændig pjattet med IPik.


Baggrundredigér

I slutningen af 2010 havde Apple introduceret det meste, der startede med "iP".
"iPod", "iPhone" og "iPad" var allerede etablerede produkter i markedet, og efterhånden som Steve fandt på noget nyt, var der bare et endnu større segment af tekniske analfabeter befolkningen, der simpelthen måtte bruge en halv månedsløn på det seneste produkt, og som var villige til at spendere et par nætter foran en butik, for at få fat i et af de få eksemplarer.

Dengang var det en del af Apples filosofi, at man kunne begrænse udbuddet i starten, for derefter at overbevise masserne om, at det pågældende produkt var uundværligt. Dermed skabtes der et kunstigt overskud af behov, der langt overtrumfede det[1] aktuelle udbud. Derefter var prisfastsættelsen jo naturligvis bestemt af efterspørgslen, og således endte de fleste produkter på em ret vild pris.

På et sent tidspunkt i sit liv, indså Steve og andre fra Apple, at der skulle mere til, for at få kvinder til at spendere alle deres penge, og samtidig måske ligge søvnløse af forventningens glæde. Der kom de så på iPik, der skulle vise sig at kunne løse flere af den slags problemer.
Apple havde på dette tidspunkt allerede set, at hvem som helst, ville købe hvad som helst - bare det var i et smart design, og der var sat et "i-" foran produktnavnet. Folk er grænseløst forelskede i deres egen iPad, så hvorfor skulle det ikke kunne overføres til iPik?

Designredigér

iPik er designet som en cylindrisk konstruktion med en oval udvidelse i den spidse ende, og et par kugleformede datalagre i den modsatte ende. Der er visse ligheder med en Pik stavblender, men enhver lighed hermed er utilsigtet, og Apple er på nuværende tidspunkt i gang med at få nedlagt fogedforbud mod alle andre pikke stavblendere. For hver ny version de sender ud, er den kun blevet lidt større, med ingen anden funktionalitet end fra før.

Funktionerredigér

Der er endnu sluppet meget lidt ud om de faktiske funktioner, men i følge vores oplysninger, indeholder iPik:

  • Streaming dataoverførsel.
  • Sleep funktion.
  • Forbedret hardware.
  • Multi-docking plug-in.

Lanceringredigér

På grund af dødsfald i den nærmeste familie, har Apple udsat lanceringsdatoen.
Men mon ikke at der vil komme et par vellignende samples frem til julefrokosterne i år? Julen er jo som bekendt tid for den største omsætning af Apples produkter.

iPik noterredigér

  1. Af forretningsmæssige årsager reducerede.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.