"Bing! Du er hyptoniseret"

~ Anders And om hvor let det er at være arbejdsgiver, hvis man er i besiddelse af en hypnose-pistol


Ovenstående interaktive brugerflade vises bedst på en 3D 520o Oculus Ectoplasmaskærm med et grafikkort, der kan knalde nogle teraflops af.[1] Når den lille figur i højre side begynder at antage form og taler til dig (på dårligt engelsk - mellem 20 sek. og tre min. henne i forløbet) er du hypnotiseret.[2] Microsoft og andre udvalgte udbydere har nu fornøjelsen af af byde dig på en virtuel rejse, du sent kommer til at fortryde ...[3]


Hyponose er en trancetilstand, hvor individet er sløvet, og magt- og tøjlelsesløst giver sig i vold til hvem som helst, der gider at give den zombie hypnotiserede en ordre til fx at hoppe i havet, bære sig selv ud (sammen med affaldet), eller hvad man nu synes.


Når det siger "klik" kan du se fodnoterne[redigér | redigér wikikode]

<references>

  1. Sæt dig foran billedet i en bekvem afstand og lad dine øjne slappe af og komme ud af fokus. Du fornemmer en summende lyd (det er blæseren på din pc), og mens du hvileløst scroller op og ned og op og ned på skærmen, så vil du mærke en kløen et eller andet sted kroppen; men ignorér den. Ligeså med fornemmelser af sult, tørst, skræk, panik og rædsel. Bliv ved billedet og kik, for Satan! KIK!
  2. Den lille figur vil nu give dig en række instrukser, som du må følge til punkt og prikke. Allerførst skal du aktivere dit webcam og finde dine kontokort, samt dit nøglekort til NEM-id frem (hvis du er en yngre kvinde mellem 13 og 74 og interesseret i en karriere i show-business, så tag en vellignende badedragt på og sæt dig foran computeren)
  3. For når du vågner tør du slet ikke spørge til, om dén der famøse nat med den kun 15-årige Norma Jean Baker i Disneyland var virkelighed (var blodet mon ægte?), eller om om det virkelig er lykkedes dig at planlægge, stjæle og gemme en attachétaske med 100 millioner Euro under et træ ude i Dyrehaven
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.