FANDOM


I modsætning til hvad folk almindeligvis tror så er hvidløg ikke en plante. Årsagen til at det er kaldt hvidløg er at man fremstiller dem af testikler fra hvide mennesker, da det ved nærmere undersøgelse viser sig at mænds testikler følger hudfarve som det eneste indre organ.

Dyrkning redigér

Sæsonen for hvidløg er sædvanligvis mellem januar og december. Testiklerne klippes af med en hækkesaks og syltes i op til 3 måneder før de soltørres. Tørring foregår indtil at hvidløgne får den helt rigtige bleg-hvide farve, hvilket giver dem deres bløde og klistrede konsistens.

Anvendelse redigér

På grund af hvidløgs unikke firkantede struktur er de bedst anvendt som en erstatning for bacontern i almindelig husholdning og madlavning. Hvidløg kan bruges som rengøringsmiddel og tandpasta når det er blandet op med vand.

Hvidløgets sammensætning redigér

  • 12% Løg
  • 45% Hvid
  • 33% Hemmelig ingrediens
  • 10% Testikel kræft

Det hvide i løget er overfladen, som alle jo ved altid er 45% af et hvert stof. Overaskende nok er der ikke så meget løg i hvidløg som man skulle tro.

Falske hvidløg redigér

Laver man hvidløg af asiater eller negere eller lignende får man falske hvidløg. Kendetegnet ved falske hvidløg er at bunden altid har en lidt afvigende farve og at spiseligheden er tvivlsom. Er konsistensen lidt for klistret kan man være sikker på at det er et falsk hvidløg. Falske hvidløg bliver ofte solgt på det sorte marked da de indeholder stærke kemikalier som får en til at tude som en lille pige.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.