FANDOM


En indbygger beretter


Om hvordan han blev guidet til Hviding
En indbygger beretter


-lige én gang til for Arveprins Knud
(én af byens mere kendte indbyggere)


Hviding er for Jylland hvad Hvidovre er for Sjælland: En by hvor man nødvendigvis ikke behøver have fået det hvide snit for at bo - men det hjælper!

Byen er således kendt som den sindsygeste by i hele nabolaget[1], men til gengæld er den nem at slippe ud af igen, da både jernbane og hovedvej går lige igennem byen uden nogen svinkeærinder - og hvorfor skulle de da også have det?

Ligesom Hvidovre har tvillingebyen Rødovre, har Hviding også tvillingebyen Rødding [2], dog med den forskel at S-toget[3] grundet politisk snævertsynethed blev nedlagt i 1930'erne, selvom det var gedigen tysk kvalität, men hvad ved vore politikere jo også om det - de bor jo alle øst for Hovedvej 11!

Det kan dog tilføjes at efter en tur i Rødovercenteret er man 100% klar til et eneværelse i Hviding[4].

Noterredigér

  1. Især hvis man bor øst for Hovedvej 11 mod Tønder... ...hvilket rent faktisk er tilfældet for det meste af landets befolkning. Christiansborg ligger således også øst for vejen, og det forklarer jo ret meget om dette lands politik
  2. Altså dén i Sønderjylland, ikke dén i Salling (landsdelen, ikke supermarkedet, altså hvor dum har man lov at være? - Du trænger da vist til en tur med den blå vogn til Hviding)
  3. "S" står i dette tilfælde for smalsporet
  4. Og for dem, der endnu ikke har fattet det, så er det altså sindsygehospitalet, der ligger lige øst for hovedvejen!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.