FANDOM


Hvalen Hvalborg1

Hvalen Hvalborg ses ofte med et glimt i øjet og frit udsyn til brysthårene.

Fænomenet Hvalen Hvalborg er kendt verden over som farlig hval og berømt cocktail (oversat: pikhale). For bedstemødre og deres hønsestrik er Hvalen Hvalborg dog mest kendt som et sexsymbol og -forfatter, der har skrevet værker som Shakespeare In Love (oversat: Rystepæren i <3) og Fakiren fra Bilbao.

Hvalen Hvalborg - myte eller myre? redigér

Men nutidens forskere er nu begyndt at sætte spørgsmålstegn ved "individets" egentlige eksistens; har der nogensinde været en H. C. Hvalborg (mellemnavn: Curt med C), eller er der blot tale om en substans, der til forveksling ligner en blanding af Oprah og trylledej? Der er tilmed øjenvidner, der har beskrevet Hvalen som en meget stor tissemyre. Udsagnet er dog under stor tvivl, da vidnerne var 3 år gamle siamesiske tvillinger i færd med at spise gamle Duplo-klodser. De var derfor i en tilstand, der ikke kan beskrives som ædru. Historien om Hvalen Hvalborg indeholder dog så mange farverige begivenheder, at mange ikke ønsker at tro, at han ikke er andet end en myte.


H. C. Hvalborgs livshistorie redigér

Hvalborg blev undfanget af Jomfru Maria, og derfor har han faktisk førsteretten til den eftertragtede status som Guds Søn - men som det er bekendt af enhver, gik denne titel til en anden og mere ranglet knægt fra Helsinki, der tilfældigvis havde flot, glat hår og pæne negle. Disse dyder var ikke at finde ved Hvalborg, hvorpå han blev forvist fra det feriecenter, hans mor ejede. Han kom i stedet i pleje hos din mor.

Hvalborg var imidlertid længe om at blive pubertetsmoden til livets strabadser og krebs (se Poul Krebs). Han var dog en yderst populær hval i skolen, og han havde mange gode venner. Af disse kan nævnes Nalle Puh, som senere hen også skulle gå hen og blive mor til hans 2 MarsSvin, Sussi og Leo. I 6. klasse blev Hvalen Curt Hvalborg oven i købet udnævnt som klassens hval i sækkeløb. Gennem denne anerkendte sportsgren vandt han både plasticmedaljer og hæder. Til et særligt vigtigt stævne, hvor banen var optegnet med rasende flamingoer, mødte han en smuk, skotsk danserinde, den berømte Loch Ness, også kendt som Nessie. Og ved særlige begivenheder, Cher - verdens ældste sangerinde.

Hvalen havde altså en lykkelig barndom med mange venner. Men en dag under 2. verdenskrig blev han kønsmoden og fik derfor nye drifter. Derfor meldte han sig som motor ved Pearl HaborHawaii, hvor han kunne kigge på nøgne matroser og aber. Han var en venskabelig og artig hval, der passede sit arbejde - indtil en dag hvor hans gamle klassekammerat, Nalle Puh, dukkede op på øen for at undersøge havets indhold af cider. Siden de sidst havde set hinanden, var Nalles fortrin blevet meget fremtrædende, hvilket virkelig satte gang i Hvalborgs hormoner; 9 måneder efter Nalles ankomst blev Sussi og Leo derfor bragt til verden. Under svangersskabet var Hvalen Hvalborg imidertid blevet så påvirket af sine hormoner, at han var blevet fyret fra sit job som skibet Arizonas motor pga. svigtende retningssands. Han svømmede herefter i skam væk fra Hawaii og bosatte sig på Nordsømuseet i Hirtshals i forklædning som klumpfisken Klumpe. I de sidste år af sit liv indledte han flere hede affærer (bl.a. med førnævnte Nessie), hvorfra han fik inspiration til sine værker. En tragisk brand i 2003 gjorde dog kål på H. C. Hvalborgs liv; han blev kogt i sit eget morgenurin (han blev herefter solgt til McDonald's fødevarelager).

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.