FANDOM


En Hundeejer er en person der ejer en hund. Det lyder ganske simpelt ikke sandt? Men nej, det er det i virkeligheden ikke. Hundeejere kommer i mange forskellige udgaver, og de kan være ganske irriterende eller flinke afhængig af, hvilken type man møder.

Pga. det stadig er tilladt at tage de firbenede med i Statsbanernes toge har man lavet seperate kupeer alt efter hundetype, så passagerene har noget at snakke om.


Typebeskrivelse til brug for DSB
Piktogram Typenavn Beskrivelse
Hundeejer 1 Den idéelle type Den idéelle type hundeejer er heldigvis også den mest almindelige type hundeejer. De kan kendes på, at de altid går med hunden i snor, har fuld kontrol over deres hund, de påtvinger heller ikke andre mennesker at hilse på deres hund, hvis de ikke har lyst til det og de lader kun folk klappe deres hund, hvis de spørger om lov først.
Hundejer 2 Den ivrige type
Se også: Paris Hilton
Den ivrige type er også utroligt irriterende, fordi de altid "liiiiige" vil have, at man skal klappe deres deres lille smågrimme tæppetisser. Og hvis man går forbi dem i parken, farer de op og råber at man skal se på deres hund, fordi den er "åh såååååå søøøød med dens lille bitte lyserøde sløjfe på hovedet, ja den er så!" Man bør altid gøre sit bedste for at undgå disse tragiske mennesker. De har sandsynligvis skræmt alle tobenede væsner i deres liv langt væk, og de må nu nøjes med at bruge de firbenede som lokkemad i et yderst desperat og lidt ynkeligt forsøg på at få bare en lille smule opmærksomhed.
Hundeejer 3 Den psykotiske type Den psykotiske type er på mange måder ligesom den ivrige type, bortset fra at de er eksperter når det angår hunde. De ved nemlig godt at Rolf slet ikke er aggressiv, når han snerrer og viser tænder af dig, nej tværtimod gør han det fordi han er glad for dig. Og selvfølgelig er Rolf ikke i færd med at skambide dig i benet, det skal altid gøre en smule ondt, før Rolf kan lege godt sammen med andre. Og selvfølgelig skal Rolf da ikke have snor på, det er da rent dyreplageri, at han ikke kan løbe frit rundt og lege bide-til-blods-leg med andre hunde. Og det er da godt nok mærkeligt, at Rolf forsøger at flå din strube ud, det har han da aldrig gjort før...
Hundeejer 4 Gangsta typen Gangsta typens hund er en ren potensforlænger, rent faktisk ligesom en kniv eller pistol. For på samme måde som med et våben prøver en rigtig gangsta altid, at skjule sine psykologiske problemer, sin dybe usikkerhed, og ikke mindst frygten over ikke at være maskulin nok bag deres hund. Dette er faktisk ret ynkeligt og...
30px-Cquote1 svg
HVA' FUCK SKRIVER DU OM MIG, DIN FUCKING BØSSE?! KOM SÅ BUTCHER, PUS HAM!!
30px-Cquote2 svg
En gangsta om denne artikels forfatter


Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.