Spademanns Leksikon
Fakta om Hulk Hogan
Navn Hulk Hogan
Ringnavne Skaldepanden, Hulk Hårmonster, Hollywood Hogan, Mr. America
Højde 120 cm
Vægt 900 kg
Født ?
Fødested Paradis
Bor Hjemløs
Trænet af Mig
Debut År 10.000 før Kristus
Bor Hjemløs

Hulk Hogan er en professionel fri bryder med en meget skaldet isse. Han er mest kendt for at have opfundet brydning i omkring år 10.000 før kristus. Og senere i år 8153 før kristus opfandt han hjulet. Han er en meget kendt mand inden for brydningens verden hvor han er bedre er kendt som: "Manden med den skaldede isse"

Fakta[]

  • Han vejer ca. 900 kg men påstår selv at han vejer 125 kg.
  • Han er ca. 120 cm men bliver altid manipuleret på billeder så han ser større ud.
  • Han påstår selv at han kommer fra Californien. Dog er det en kendt fact at han faktisk kommer fra paradis have ligesom Adam og Eva.

Før wrestling[]

Før Hulk'en begyndte at opfinde brydning og hjulet boede han i paradis. Han var den 'orginale' Adam skabt af gud men noget gik galt og han blev halv skaldet. Han blev smidt ud af paradiset kort før Adam og Eva fordi han havde bedt gud om en småkage. Da han var blevet smidt ud af paradis blev han sur på gud og tilkaldte Satan. Hulk'en bedte satan om at skabe ham en kvinde men ved en fejl skabte Satan derved Sidney Lee.

Nyere forskning[]

Senere blev det dog opdaget at Hulk Hogan hele tiden havde gemt sig indeni en dansker : http://www.bjorns-wrestling.dk/ gvilket er med til at forklare den enorme kropsvægt.

Se også[]