FANDOM


Hulk har mange søskende, deriblandt Hulk Hogan, som bare ikke er muteret. Han menes også at være fætter til Superman, men eftersom Hulk var dummere, spiste han kryptonitten, istedet for at miste sin styrke. Hulk blev ligesom Superman smidt ud hjemmefra og sendt til Jorden. Hulk landede i Degnemosen fra Terkel i Knibe. Hulk Blev opfostret af mor-frø og farmand-frø. Hulk kedede sig i mosen, og begyndte derfor at styrketræne. Dette skete i årene 1657-1675.

En dag besluttede Hulk sig for at forlade mosen, for at drage ud i verden. Hulk besluttede sig for at tage til Hollywood, da han gerne ville være filmstjerne - dette blev dog ikke til noget i første omgang. En dag var der en tegner der så Hulk, han blev så fascineret af den grønne mand, at han straks tegnede ham. Det var starten på Hulks tegneserie karriere. Hulk var glad for sit liv, og et sted mellem 1990-2010 blev han opdaget af et filmselskab.

Hulk blev derefter filmet, men det kunne han ikke lide, og han endte med at skræmme folk og slå helikoptere i stykker. Dette gjorde ham meget upopulær, og derfor har han ikke haft den største succes med film. Episoden gjorde at han blev tegnet som en skurk.

Hulk forsøgte sig kort med pigerne, da han datede generalens datter. Men Hulks kærlighed for generalens venstre hånd, Tenn Galbot, fik ham til at slå op.

Han er bare så stooor siger Tenn Galbot og blinker med øjnene.

Den dag i dag vides det ikke hvor hulk er, mange siger han er rejst til Mars, hvilket også lægger grundlag for myten om grønne marsmænd.

I virkeligheden er Hulk nede i Irak, hvor han er fredsmægler, dette gik dog ikke som planlagt, og han valgte derefter at flytte til Danmark, hvor han i dag har en toværelses på Nørrebro. Ifølge TV2 News, er han sidst set i 2008, hvor han købte grøntsager i Netto. Han gik altid efter de grønneste stykker kød da han skulle holde farven ved lige, og betalte aldrig. Det førte til mange kontroverser med politiet, hvor de fleste episoder endte med at tage på maccen og blive betjent af Burger-Janni.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.