FANDOM


Reaktion på at se en hugorm
Der' en hugorm!

Der' en hugorm!

En helt normal reaktion på at se en hugorm.


Hugorme er nogle små klamme øgler, som mest ligner resterne af en svensker med tyndskid. Man må ikke træde på dem, for så blir de vrede og bider i dine sko. Igennem tiderne har anerkendte videnskabsmænd såsom Johannes døberen, Charles Darwin og ikke mindst Kim Jong-Ill diskuteret hvorvidt hugormen egentlig er et fagligt dyr, og hvis hugormen er et fagligt dyr, hvor fagligt er det i så fald?

I følge Johannes døberen er hugormen det næst farligste dyr i verden - kun overgået af tigerdyret. Johannes døberen gengiver endda i sin best seller, Johannes evangeliet, hvordan hugormen ene mand var i stand til at dræbe Jesus på meget barbarisk vis. Man blev derfor nødt til i den censurerede udgave Johannes evangeliet at udskrive hugormen og i stedet anvende en klassisk kors-fæstning.

Charles Darwin mente også at hugormen var faglig, dog blev hugormen skubbet ned på en 10. plads over farligste dyr (i følge Darwin). Darwins fulde liste ser således ud:

  • (1) Tigerdyret
  • (2) Wookiee
  • (3) Shrek
  • (4) Nikolai Valuev (aka The Beast from the East)
  • (5) Dræbersneglen
  • (6) Den lille Havfrue
  • (7) Sebastian (altså den lille pædofile krabbe, der altid følge havfruen Ariel)
  • (8) Smigel (Bedst kendt fra Ringenes Herre)
  • (9) Bambi
  • (10) Hugormen


Kim Jong-Ill var den første, der påpegede at hugormen overhovedet ikke var faglig. Han beviste dette vha. et klassisk forsøg i et laboratorium. Forsøget gik i alt sin enkelhed ud på at se hvor mange personer en hugorm kunne dræbe, før den selv (altså hugormen) blev dræbt af Kim Jong-Ill. Resultatet blev, at hugormen ikke nåede at dræbe en eneste af forsøgspersoner (alle forsøgspersoner var fra Sydkorea) inden Kim Jong-Ill havde dræbt hugormen. Dette blev Kim Jong-Ill meget skuffet over, og kunne derfor kun konkludere, at hugormen ikke var faglig.
Man har dog i nyere tid sået meget tvivl om Kim Jong-Ill's videnskabligemetode, idet man ikke rigtig har fundet ud af hvordan han dræbte hugormen. Hvis han eksempelvis har anvendt et våben til at dræbe hugormen, så har han jo fusket med de videnskablige resultater, hvilket jo kan sammenlignes med Milena Penkowa. En anonym-kilde fra Zimbabwe hævder, at Kim Jong-Ill anvendte en atombombe til at dræbe hugormen. Dog skal man være meget opmærksom på, at den anonyme-kilde ikke er specielt troværdig, idet kilden er Robert Mugabe.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.