FANDOMHtx (1)

Den marine-blå HTX-hue

HTXredigér

HTX, eller den tekniske studentereksamen, er den eneste rigtige af de danske ungdomsuddannelser, og er beregnet til de kloge elever, som har et solidt gennemsnit på over 5,64. Typisk vil det være den type elev, som har et urealistisk selvbillede af sig selv, og tror vedkommende er den næste Einstein, eller bare en ganske normal weeaboo, som vil være sammen med andre af sin egen art.

Den typiske stereotype for HTX'eren, er at vedkommende er decideret nørdet, og ikke på nogen måde social. Det gør det også nemmere at stige til top i en HTX klasse, da ingen vil prøve at tage en topposition i en klasse.

Typer af HTX-elever

Weeaboo: Elever som sidder bagerst i klassen, og kigger på hentai, men som på mirakuløs vis altid kan skifte over til den rigtige fane, når læreren står bag sig. Denne elev bliver ofte set som en såkaldt røvslikker, men har aldrig gjort nogen som helst indsats i andet end en prøvesituation.

Pigen: Da HTX er et nørdet landskab, fyldt med mænd, er kvinder noget man må lede længe efter. På HTX vil der som regel kun være 0,67 piger i hver klasse, og de er enten certificerede twitch-thots, eller virkelig grimme. Alligevel vil de, grundet det lave antal kvinder på uddannelsen, vil kvinder altid være midtpunktet i deres klasser, medmindre der er mere end en kvinde i klassen. I det tilfælde vil det være den kvinde som ligner mest en anime-karakter, som bliver mest populær.

Den seriøse: Denne elev vil altid være den første i klassen som bliver færdig med opgaverne, da han altid er hurtigt færdig bliver en stor del af denne elevs tid blive brugt på at (efter vedkommende er færdig) blive brugt til at lave eller se på memes. Da denne elev bruger en stor del af sin tid på at lave ikke-relavante ting, vil ens lærer tit stå bag ham og lægge mærke til at eleven ikke er dybt i koncentration over lektierne. Dette kan føre lærere til den konklusion at eleven er doven, men faktum er at elever som kigger på memes bare er klogere.

Den useriøse: Denne elev åbner lektierne, og så spiller han Swords and sandals 2 på sin telefon. Alle ved at en lærer ikke ved hvad en telefon er, så en lærer ville altid tro at så længe lektierne er på skærmen er de under løsning, det behøver ikke engang at være de rigtige lektier. Denne elev vil være lærerens favorit, i alle mulige situationer i alle mulige universer.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.