FANDOM


m
(HOR-SENS)
Linje 1: Linje 1:
 
== HOR-SENS ==
 
== HOR-SENS ==
 
{{Under konstruktion}}
 
{{Under konstruktion}}
Hor-sens er en by uden borgmester, men de har en ditator, Sumo Bin Lorten.
+
Horsens er en by med en cool borgmester, Jan Trøjborg. Byens rådhus er sjovt nok en slags borg/hule bygget af trøjer
Hor-sens er en by der ligger langt fra alt. Der bor kun pensionister, [[Nazister]], [[Bonderøve]] og [[Blinde mennesker]] der er gået forkert.
+
Horsens er verdens navle (fuld af navlesnulder). Der bor kun pensionister, [[Nazister]], [[Bonderøve]] og Tabere der er gået forkert.
Hor-sens er mest kendt for deres ukendte [[fodboldklub]], AC Hor-sens (Asshole City Hor-sens), som spiller i [[Danmarks]] 384. Bedste række, også kaldet Række sidst. Holdet består kun af Svenske kleptomaner og norske bjerg-geder. AC Hor-sens blev grundlagt i 6000 år før kristi fødsel. Deres træner, Ronnie Pædovic, Født [[1945]], Og er født og opvokset i landet Pædofilinien. Han er også kendt for at være boldmongol i klubben Bundby IF([[Brøndby IF]]). Ronnie Pædovic er også træner for Hor-sens u7 piger, der ofte træner over tid... HVORFOR MON?
+
Horsens er mest kendt for deres ukendte [[fodboldklub]], AC Horsens, som spiller i [[Danmarks]] Bedste række, også kaldet Række sidst. Holdet består kun af Svenske kleptomaner og norske bjerg-geder. AC Hor-sens blev grundlagt i 6000 år før kristi fødsel. Deres træner, Ronnie Pædovic, Født [[1945]], Og er født og opvokset i landet Horsens. Han er også kendt for at være boldmongol i klubben Bundby IF([[Brøndby IF]]). Ronnie Pædovic er også træner for Hor-sens u16 piger, der ofte træner over tid... HVORFOR MON?
   
Hor-sens Folkeblad er det mindst læste blad i [[Danmark]]. Hor-sens Folkeblad har ca. 19 læsere vær uge og det er primært blinde mennesker har taget det forkerte blad.
+
Horsens Folkeblad er det mest læste blad i [[Danmark]]. Horsens Folkeblad har ca. 999.999.999 læsere vær uge og det er primært Tabere det har læst wikipedia hvordan man bliver cool.
   
 
I Hor-sens er flere verdens kendte personer født f.eks. [[din]] [[mor]]
 
I Hor-sens er flere verdens kendte personer født f.eks. [[din]] [[mor]]

Versionen fra okt 2. 2011, 19:35

HOR-SENS

Horsens er en by med en cool borgmester, Jan Trøjborg. Byens rådhus er sjovt nok en slags borg/hule bygget af trøjer Horsens er verdens navle (fuld af navlesnulder). Der bor kun pensionister, Nazister, Bonderøve og Tabere der er gået forkert. Horsens er mest kendt for deres ukendte fodboldklub, AC Horsens, som spiller i Danmarks Bedste række, også kaldet Række sidst. Holdet består kun af Svenske kleptomaner og norske bjerg-geder. AC Hor-sens blev grundlagt i 6000 år før kristi fødsel. Deres træner, Ronnie Pædovic, Født 1945, Og er født og opvokset i landet Horsens. Han er også kendt for at være boldmongol i klubben Bundby IF(Brøndby IF). Ronnie Pædovic er også træner for Hor-sens u16 piger, der ofte træner over tid... HVORFOR MON?

Horsens Folkeblad er det mest læste blad i Danmark. Horsens Folkeblad har ca. 999.999.999 læsere vær uge og det er primært Tabere det har læst på wikipedia hvordan man bliver cool.

I Hor-sens er flere verdens kendte personer født f.eks. din mor

Se hellere også

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.