FANDOM


(HOR-SENS)
(HOR-SENS)
 
Linje 1: Linje 1:
 
== HOR-SENS ==
 
== HOR-SENS ==
 
{{Under konstruktion}}
 
{{Under konstruktion}}
Horsens er en by med en cool borgmester, Jan Trøjborg. Byens rådhus er sjovt nok en slags borg/hule bygget af trøjer
+
Horsens er en by med en cool borgmester Peter Sørensen . Byens rådhus er sjovt nok en slags borg/hule bygget af opkast fra en påfugl.
Horsens er verdens navle (fuld af navlesnulder). Der bor kun pensionister, [[Nazister]], [[Bonderøve]] og Tabere der er gået forkert.
+
Horsens er verdens navle (fuld af navlesnulder).
Horsens er mest kendt for deres ukendte [[fodboldklub]], AC Horsens, som spiller i [[Danmarks]] Bedste række, også kaldet Række sidst. Holdet består kun af Svenske kleptomaner og norske bjerg-geder. AC Hor-sens blev grundlagt i 6000 år før kristi fødsel. Deres træner, Ronnie Pædovic, Født [[1945]], Og er født og opvokset i landet Horsens. Han er også kendt for at være boldmongol i klubben Bundby IF([[Brøndby IF]]). Ronnie Pædovic er også træner for Hor-sens u16 piger, der ofte træner over tid... HVORFOR MON?
+
Horsens Folkeblad er det mest læste blad i [[Danmark]]. Horsens Folkeblad har ca. 999.999.999 læsere hver uge og det er primært landmænd.
+
Horsens er kendt for at være helt ukendt. Ingen kender byen eller hvordan man staver til det.
Horsens Folkeblad er det mest læste blad i [[Danmark]]. Horsens Folkeblad har ca. 999.999.999 læsere vær uge og det er primært Tabere det har læst wikipedia hvordan man bliver cool.
+
I Hor-sens er flere verdenskendte personer født f.eks. [[din]] [[mor]], Lars Hedegaard og ham der fra rejseholdet. Horsens er kendt for at avle kommunister som Ole Sohn, Lars Hedegaard og spegepølse. Ikke mange ved det, men vitus bering bragte hindbærbrusen til Danmark. Efter rundrejsernes i Sibirien kom han hjem til Horsens for at sælge denne.
 
I Hor-sens er flere verdens kendte personer født f.eks. [[din]] [[mor]]
 
   
 
==Se <s>hellere</s> også==
 
==Se <s>hellere</s> også==

Nuværende version fra nov 30. 2014, 23:53

HOR-SENS redigér

Horsens er en by med en cool borgmester Peter Sørensen . Byens rådhus er sjovt nok en slags borg/hule bygget af opkast fra en påfugl. Horsens er verdens navle (fuld af navlesnulder). Horsens Folkeblad er det mest læste blad i Danmark. Horsens Folkeblad har ca. 999.999.999 læsere hver uge og det er primært landmænd. Horsens er kendt for at være helt ukendt. Ingen kender byen eller hvordan man staver til det. I Hor-sens er flere verdenskendte personer født f.eks. din mor, Lars Hedegaard og ham der fra rejseholdet. Horsens er kendt for at avle kommunister som Ole Sohn, Lars Hedegaard og spegepølse. Ikke mange ved det, men vitus bering bragte hindbærbrusen til Danmark. Efter rundrejsernes i Sibirien kom han hjem til Horsens for at sælge denne.

Se hellere ogsåredigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.