FANDOM


Horatio.Caine

Dette er the man himself

Horatio Caine er en meget bemærkelsesværdig person, der medvirker i den meget populære serie ICS Ølholm til Mimtendo XE hvori han medvirker som en rottefanger om dagen, men efter fyraften er han en detiktiv der leder efter den berygtede flourmelis smugler Rotte"Daniel".

Da han kun leder efter den samme person i hvert afsnit skulle man tro at det blev kedeligt efterhånden men nej. Han kommer nemlig altid med nye nazistiske og racistiske replikker i hvert afsnit, så man føler virkelig at man forstår ham. Horatio Caine er en pæn mand.Hvorfor han har en så pæn hårfarve spørger du? (Indrøm det nu bare). Det er fordi at han blev født i en kæmpe mæssig ølflaske fra Harboe hvorgra den gyldne væske satte sig fast i hans hår og blev til dennes helt unikke hårfarve. Han er også "H"et i mærket THX. Hans bedste ven er Eric fra ICS Ølholm fordi at han er neger og er utrolig svær at kommunikere med, faktisk er det kun Horatio der kan kommunikere med den. Han har en søn som egentligt bare er en kopi af ham selv bare meget mindre, derfor er det hans søn der begår mordene i ICS fordi man aldrig kan se ham. Hans søn er bedre kendt som Smør. Rygterne siger at hvis du siger "Horatio" tre gange kommer han frem og han har IKKE sine solbriller med.

Bedrifter redigér

Horatio Caine er en af de få personer der kan slikke sin egen albue, uden at brække sin arm først. Han har også kommunikeret med Chuck Norris uden at modtage et cirkelspark lige til ansigtet (kun gjort før af Vin Diesel). Horatio kan også sluge en hel fodbold og spise kalkun igennem røven på samme tid. Horatio Caine var faktisk den person, der først afbilledede fanden Muhammed i en offentlig avis.
Det har også lykkedes ham at antænde en bygning kun ved hjælp af hans eget hår.

Horatio har haft en stirre-konkurrence mod solen. Og han vandt. Hvis du kigger på Horatio og han ikke har sine solbriller på, dør du. Horatio kan se 24 timer på 2 minutter og 6 sekunder. Han kan være to steder på én gang.

Da Gud havde skabt Horatio Caine var hans første tanke "Fuck".Horatio har talt til uendelighed to gange. Horatio Caine er den køligste person, der nogensinde har sat ben i vores univers. Horatio Caines stemme er så blød og dyb, at Chuck Norris og B.S. Christiansen kan få sprængt trommehinderne og få en "Eargasm" på samme tid.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.