FANDOM


Hood Royal Sovereign-class battleship1890

Krigsskibet Hood, der sejlede op ad Kielerkanalen under 1. verdenskrig og tvang tyskerne til overgivelse i millionbyen Hamborg

Akronym

Mount Hoood I Oregon har man rejst et skilt i overstørrelse, da de lokale indbyggere var ret trætte af at høre turisterne udtale stedets navn forkert


Hood er var et mindre engelsk krigsskib undervandsbåd admiral skude fartøj 1,234 ton og med en længde på 2,42 meterindersiden af panseret. Hood var med til at smadre den franske [1] flådes drenge og flagskibet Fleur du Lys ved Mers-el-Kebir[2] ميرس-يل-كيبير et eller andet sted ud for Nordafrikas kyst.

RIP (Rescue In Progress) Hoodredigér

Hood blev senest set i selskab med Prinsen af Wales[3]natklubben Bismarck und Prinz Eugen, på vej til Bodega Atlanterhavets Perle, hvor de skulle til at angribe konvojer hitte diskosildene ved baren. Tidligt lørdag morgen den 24. maj 1941 forsvandt de gennem øltågerne ud af svingdøren, og ingen har set dem siden da.

Se ogsåredigér

Bouncywikilogo
For de, som ikke tåler vores ucensurerede artikel, så har de engelsktalende "eksperter" hos Wikipedia en usædvanligt uinteressant artikel om Huttelihut.

Fussnotenredigér

  1. Mais Oui!!!
  2. Marselisborg?
  3. Den indavlede retmæssige arving til den britiske trone
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.