FANDOM


Homonyt

Som om vi ikke så dette komme...

"Homoseksuelle har i Danmark altid haft præcis de samme rettigheder som heteroseksuelle: det er nemlig faldet enhver personligt myndig frit for, at gifte sig med én af det modsatte køn."

~ Jim Lyngvild


Homoseksuelles rettigheder er et modbydeligt begreb, i kraft af at det bruges ens over hele verden til trods for at rettighederne er vidt forskellige. Ingen ved hvorfor, men folk gør deres yderste for at sammenligne en statsstøttet Gay Pride Parade i Danmark, med forfølgelse a la Holocaust, bare fordi Staten ikke betaler hele paraden.

Eksempler på Rettighederredigér

Danmark
De homoseksuelle kan ikke lide at høre det, men de har fuldstændig de samme rettigheder som alle andre, og de få steder det afviger er det i bund og grund ligegyldigt for alle parter[1]. Den eneste markante forskel er, at et homoseksuelt par har langt lettere ved at blive godkendt til adoption, end f.eks. et heteroseksuelt par, hvis én eller begge er overvægtige. Samtidig har en homoseksuel den fordel, at han/hun/hen kan trække Hate Crime-kortet medens vi andre bare får tæsk.
Uganda
Mord på homoseksuelle er velset på åben gade, de hænges i lygtepælene og bliver fistet med deres egne, afhuggede hænder.
USA
I Californien hyldes homoseksualitet som et adelsmærke, medens det i Alabama tilsvines åbenlyst. På føderalt niveau i Washington D.C., arbejdes der jævnligt på at udvide homoseksuelles rettigheder radikalt. F.eks. er den USA'ske ambassadør til Danmark homoseksuel[2].

NAMBLAredigér

Også kaldet "North American Man/Boy Love Association" er en organisation der udelukkende arbejder på pædofile mænds "ret" til at bolle små-drenge. Frem til slutningen af 1980'erne, indgik NAMBLA i den amerikanske version af Landsforeningen af Bøsser og Lesbiske, og ved enhver Gay Parade indgik deres ønsker ligeledes under de rettigheder som de homoseksuelle kæmpede for. De homoseksuelle som ikke lige tænder på børn indså, at man nok skulle dele lobbyismen i to hvis man ville have en chance for at opnå flere rettigheder på linje med førnævnte børns forældre, hvorfor man smed NAMBLA ud.

De homoseksuelle tog dog aldrig formelt stilling til hvorfor deres rettigheder er mere værd end NAMBLA's medlemmers, eller hvorfor den ene seksualitet er vigtigere end den anden. Man må derfor konstatere, at de amerikanske homoseksuelle er en flok hyklere.

Andres Rettighederredigér

Det er en kendsgerning, at hverken homoseksualitet eller pædofili er kortlagt til fulde, hverken med hensyn til omfang, konkrete tiltrækninger, årsager o.lign., men én ting er sikkert: der findes andre seksuelle minoriteter der slet ingen hensyn får af det politiske liv:

Zoofile
Folk der der leger bryllupsnat med dyr[3].
Voyeurister
Folk der tænder på at belure andre[4]
Acrotomofili
Folk der tænder på manglende kropsdele[5].
Aseksuelle
Folk der slet ingen sexlyst har[6].
Pyromaner
Folk tænder på ild og/eller at brænde ting[7].

Uanset hvad man mener om den politiske dagsorden vedr. Homoseksuelles Rettigheder, er der én ting man kan slå fast: at det er vanvittigt langt ude at fortsætte med at kæmpe for en gruppe der i vid udstrækning hyldes, samtidig med at andre grupper end ikke får accepteret deres tilstedeværelse[8]. Til syvende og sidst er der jo kun én forskel på homoseksuelle og f.eks. pædofile[9], og det er at homoseksuelle har en pissestærk Lobby i den vestlige verden.

Se ogsåredigér

Homoerotiske Noterredigér

  1. Hvorfor f.eks. tale om kirkelige vielser, når man kan få en borgerlig? Homoseksualitet er jo ikke just en kirkelig primærgruppe.
  2. Hvilket nok har været et vigtigt kriterium ved udnævenelsen.
  3. Upopulært blandt dyrevenner - og forbudt, apropos.
  4. Dette er direkte ulovligt!
  5. Disse er dog populære blandt krigsinvalider.
  6. Accepteres overhovedet ikke i dagens Danmark.
  7. Igen: forbudt
  8. Jeg f.eks. får kvalme af store bryster.
  9. Hele din familie.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.