FANDOM


Har du tit gået rundt og været bange for, at dine seje venner vil kigge mistænkeligt på dig, hvis du skulle komme til at være en smule for kærlige overfor dem? Har du det som om at din maskulinitet siver ud af dig når, du får den der sære følelse i omkældningsrummet, fællesbadet og under træningen når du går med drengene til fitness? Føler du dig hjemme i stramtsiddende lyserødt tøj, men tør ikke gå med det på gaden, af frygt for hvad dine kammerater skulle tænke hvis du ikke går i dine sædvanlige hængerøvsbukser og sorte hættetrøje? Og føler du dyb, dyb, dyb skam, hver gang du har revet den af til din 50 Cent plakat?

Hvis du kunne svare ja nogle af disse spørgsmål, er det på tide, at du prøver: Homofobi™.

Selve kuren redigér

Homofobi™ er den eneste forbyggende kur der virker effektivt imod den yderst frygtede og farlige sygdom Homoseksualitet. Kuren pratikseres ved en blandning af tilråb, spytten, vold og stenkast imod bøsser, feminine mænd, lesbende indretningsarkitekter og folk af det samme køn der smilede venligt til dig i S-toget. For desto mere du tæver bøsser, desto mindre bøsset bliver du selv. Det er jo ren logik!

Effekter redigér

Prøv Homofobi™ og du vil opleve at din maskulinitet bare bliver større og større, og at dine venner ikke længere kigger mærkeligt på dig når du kalder dem "skatter" eller går i regnbuefarvede t-shirts, for du tæver uprovokeret jo folk med anderledes seksuelle præferencer, så du kan jo umuligt selv have dem, vel?

Tilfredse kunder redigér

Disse kunder har med stor tilfredshed afprøvet Homofobi™.

Homofobifobi redigér

Homofobifobi er angsten for at være angst for folk, der har bøsseangst. Eneste kendte kur er alkohol. Masser af alkohol kombineret med en tur i byen. Ved flere lejligheder er homofobfober vågnet op i sengen med en homofob. Kuren kan dog medføre homofobifobifobi, der kun kan helbredes med med hårde stoffer og fjorten afsnit af Robinsonekspeditionen.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.