FANDOM


"Hvem skulle have vidst af, at det første menneske på jorden var asfaltarbejder. Så var Paradisets have fand'me blevet til en 8-sporet motorvej med det vuns. Det' ka' jeg godt sige dig"

~ Asfaltarbejderen Kaj om det at være det første individ på jorden


Homo Non-Sapiens er en art, hvis oprindelse kan føres helt tilbage til Paradisets have, hvor Gud skabte de to første mennesker nogensinde, Lis og Kaj. Men Gud var desværre ikke tilfreds med sin kreation, så han smed dem ud af Paradis med penge til en togbillet og skabte i stedet Adam og Eva. Siden da har han forsøgt at skjule eksistensen af Lis og Kaj, bl.a. ved at censurere dem væk fra Bibelen.

Da Lis og Kaj tidligt blev smidt ud, fik de aldrig lejlighed til at spise æbler af Kundskabens Træ, så da Adam og Eva endeligt kom ned på Jorden, kunne Lis og Kaj ikke længere konkurrere med deres nyerhvervede intellekt. Den race, som Lis og Kaj kom til at grundlægge, kaldes derfor Homo Non-Sapiens.

Der har længe hersket en strid mellem Homo Non-Sapiens og almindelige mennesker. I dag holder Non-Sapiens sig væk fra moderne civilisation, men spekulerer konstant i måder, hvorpå de kan udrydde menneskeheden (se antihumanisme) og tilkæmpe sig magten over al verdens ketchup.

Non-Sapiens har siden tidernes morgen benyttet sig af verdens mindst gennemtænkte sprog, latin, som de stadigvæk bruger til at kommunikere indbyrdes. Sproget er den dag i dag fyldt med gamle manualer, dokumenter og lignende, som Non-Sapiens bruger i deres antihumanske krig og til at fange mus.

Mulige efterkommere af Homo Non-Sapiensredigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.