FANDOM


(Omskrevet og udvidet en kende.)
Linje 1: Linje 1:
'''Homér Simpson''' er en [[Grækenland|græsk]] historiker og digter, der fødtes i år 800 f. Kr<ref>Plus minus et par hundrede år - her hænger vi os ikke i detaljer - kun [[Randers]] reb!</ref>. Op gennem [[1980'erne]] (e. Kr.) blev Homér dog stadigt mere træt af ungdommens manglende interesse for historien, hvorfor han i [[1987]] udvandrede til [[USA]], drak sig hammerlam, blev banket gul, påtog sig kunstnernavnet "Simpson" og endte med at få sit eget tv-show, hvor han fortsat var gul, men nu i stedet som regel var ham der langede øretæver ud.
+
'''Homer Simpson''' er en [[Grækenland|græsk]] historiker og digter, der fødtes i år 800 f. Kr<ref>Plus minus et par hundrede år - her hænger vi os ikke i detaljer - kun [[Randers]] reb!</ref>. Op gennem [[1980'erne]] (e. Kr.) blev Homér dog stadigt mere træt af ungdommens manglende interesse for historien, hvorfor han i [[1987]] udvandrede til [[USA]], drak sig hammerlam, blev banket gul, påtog sig kunstnernavnet "Simpson" og endte med at få sit eget tv-show, hvor han fortsat var gul, men nu i stedet som regel var ham der langede øretæver ud.
   
 
==Historiske Fodnoter==
 
==Historiske Fodnoter==

Versionen fra jan 20. 2009, 12:39

Homer Simpson er en græsk historiker og digter, der fødtes i år 800 f. Kr[1]. Op gennem 1980'erne (e. Kr.) blev Homér dog stadigt mere træt af ungdommens manglende interesse for historien, hvorfor han i 1987 udvandrede til USA, drak sig hammerlam, blev banket gul, påtog sig kunstnernavnet "Simpson" og endte med at få sit eget tv-show, hvor han fortsat var gul, men nu i stedet som regel var ham der langede øretæver ud.

Historiske Fodnoter

  1. Plus minus et par hundrede år - her hænger vi os ikke i detaljer - kun Randers reb!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.