FANDOM


Holtemap

Ovenstående fotomontage om Holte fandt vi via kommunens hjemmeside, da deres intranet bliver serviceret on-line fra Calcutta, og deres netudbyder er kinesisk ejet

Holte er en lille, fredelig landsby, ved siden af Virum (Holtes fattige genpart), som er opført omkring et meget kræsent sort hul, der kun suger mennesker med over 10.000.000 kr. på bankkontoen ind. Af denne årsag, består Holtes befolkning kun af gamle, rige mennesker, der i et forsøg på at efterligne adelige riddere fra England, har inkorporeret ord såsom "spektakulært" og "charlatan" i deres ordforråd.
Hvis man møder en Holtaner på vejen, kan man let kende dem på deres tøjstil, der hovedsageligt er farvet i monokrom, deres Rolex og Omega ure, som de bærer på hvert håndled og ankel, og deres nye og glitrende Apple-produkter (de nye iPhones, iPads og MacBooks), som de bruger som erstatning for den danske valuta.
Holtanere er generelt meget venlige, da de a̶l̶l̶e̶ ̶s̶a̶m̶m̶e̶n̶ ̶e̶r̶ ̶g̶a̶m̶l̶e̶ oppebærer et permanent fikseret smil. Hvis man er vidne til den sjældne begivenhed ,at en Holtaner taber sit smil, bør man hurtigst muligt finde et våben og gemme sig bag den nærmeste busk, da det højest sandsynligt er et tegn på at omtalte Holtaner, er en seriemorder i forklædning.

Kultur i Holte; Fordi 99% af alle Holtanere er pensionerede, er byen stille døgnet rundt. Den eneste larm i hele landsbyen, (som på den anden hånd, konstant høres) produceres af beboernes Ferraris og Lamborghinis, som de regelmæssigt fornyer med deres lommepenge. Holtanere er meget asociale, og undgår derfor at samtale med hinanden så meget som overhovedet muligt, hvilket også bidrager til den minimale mængde baggrundsstøj. Dog er der nogle steder i landsbyen, hvor en Holtaners glæde stemme kan høres, nemlig på Holtemidtpunkt. Især i restauranten "Le Grill", hvor man kan smage Holtes dejligste cuisine. Man kan på Le Grills menu, blandt andet bestille følgende seværdigheder;

  • Les rations de penis
  • Tout puissant lait maternel
  • Pizza vraiment degoutant


Der er også fornyligt blevet bygget en ny Joe and the juice som tiltrækker de lokale babes, i Holte midtpunkt.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.