FANDOM


Linje 3: Linje 3:
   
 
== Opvækst ==
 
== Opvækst ==
Danske blev født i [[Danmark]] hvor hans familie boede, for når man hedder Danske til efternavn kan man lige så godt bo der. Hans opvækst ved man meget lidt om, men han voksede sandsynligvis op i en campingvogn i udkanten af [[Århus]]. På et ukendt tidspunkt møder ham en syngende [[hval]] der inspirerer Holger til at få noget ud af sit liv. Det bliver dog kun ved tanken, for Holger er ret doven. De første femten år af hans liv går med at spise slik og spille [[Nintendo]]. Det er her, at han så småt bliver et forbillede for resten af Danmark. Alle er helt tossede med ham, fordi han bare er så ligeglad med alle.
+
Danske blev født i [[Danmark]] hvor hans familie boede, for når man hedder Danske til efternavn kan man lige så godt bo der. Hans opvækst ved man meget lidt om, men han voksede sandsynligvis op i en campingvogn i udkanten af [[Århus]]. På et ukendt tidspunkt møder ham en syngende blå[[hval]] der inspirerer Holger til at få noget ud af sit liv. Det bliver dog kun ved tanken, for Holger er ret doven. De første femten år af hans liv går med at spise slik og spille [[Nintendo]]. Det er her, at han så småt bliver et forbillede for resten af Danmark. Efter en tur i [[Djurs Sommerland]] fik han en idé hvad for et land, Danmark var. I ca. 45 sekunder tænkte han lidt over det, så gik han hen og fik sig en is. Da Holger var blevet 13, skulle han konfirmeres. Hans præst, som var en undulat, overhældte ham med grønt slim og gav en ordentlig gang smæk. På Holgers blå mandag blev han trampet ihjel da han var til [[Madonna]]koncert, men genopstod et par dage senere. På dette tidspunkt var han blevet meget glad for akvarier, og brugte rigtig meget tid på dem. Han havde fyldt dem med [[ymer]], fiskene havde lidt svært ved at svømme rundt i dem, men han var ligeglad. Han havde nemlig fået job hos [[Netto]] men blev fyret efter tre dage, fordi han smed vandballoner fyldt med brun sovs efter kunderne. Resten af hans dage har en været på kontanthjælp. På dette tidspunkt var Holger Danske en ung og vred teenager, så han besluttede sig for at danne [[techno]]bandet ''Mor & The Gummigedz'' som hittede i 1952 med ''Bobslæder er meget farlige, ja'' og kom på en sidsteplads til [[Melodi Grand Prix]] i 1989, da de stillede op med sangen ''Hvis du kan høre når mine klunker rammer jorden skal du nok ondulere et æsel ud af lud inden for 20 sekunder''. Alt i alt en meget svingende kvalitet fra dette band. Holgers rolle i bandet var at smadre deres udstyr og sige "brum brum" ind i en mikrofon når nogen havde stjålet deres bas. Det skete ved to lejligheder, i april 1976 til en koncert ved et [[dyreskue]] i [[Reykjavik]], da en grim mand fra [[Polen]] skulle bruge en bad til at lave lave kartoffelmos med. Den anden var i 1977, igen i Reykjavik, hvor præcis det samme skete igen. Udover dette band har Holger Danske ikke været markant kunstnerisk aktiv. Faktisk har han overhovedet ikke været aktiv siden 1989, hvor han flyttede ind i kælderen på Augustenborg.
   
   
 
 
{{Under konstruktion}}
 
 
[[Kategori:Personer]]
 
[[Kategori:Personer]]

Versionen fra aug 25. 2006, 22:17

Holger Danske (1921-) er en gammel gusten gris, som lever i en kælder på Augustenborg. Han stener hele dagen. Han er desuden et nationalt symbol på en fyr der drikker en masse bajere, ser fodbold og spiser stegt flæsk.


Opvækst

Danske blev født i Danmark hvor hans familie boede, for når man hedder Danske til efternavn kan man lige så godt bo der. Hans opvækst ved man meget lidt om, men han voksede sandsynligvis op i en campingvogn i udkanten af Århus. På et ukendt tidspunkt møder ham en syngende blåhval der inspirerer Holger til at få noget ud af sit liv. Det bliver dog kun ved tanken, for Holger er ret doven. De første femten år af hans liv går med at spise slik og spille Nintendo. Det er her, at han så småt bliver et forbillede for resten af Danmark. Efter en tur i Djurs Sommerland fik han en idé hvad for et land, Danmark var. I ca. 45 sekunder tænkte han lidt over det, så gik han hen og fik sig en is. Da Holger var blevet 13, skulle han konfirmeres. Hans præst, som var en undulat, overhældte ham med grønt slim og gav en ordentlig gang smæk. På Holgers blå mandag blev han trampet ihjel da han var til Madonnakoncert, men genopstod et par dage senere. På dette tidspunkt var han blevet meget glad for akvarier, og brugte rigtig meget tid på dem. Han havde fyldt dem med ymer, så fiskene havde lidt svært ved at svømme rundt i dem, men han var ligeglad. Han havde nemlig fået job hos Netto men blev fyret efter tre dage, fordi han smed vandballoner fyldt med brun sovs efter kunderne. Resten af hans dage har en været på kontanthjælp. På dette tidspunkt var Holger Danske en ung og vred teenager, så han besluttede sig for at danne technobandet Mor & The Gummigedz som hittede i 1952 med Bobslæder er meget farlige, ja og kom på en sidsteplads til Melodi Grand Prix i 1989, da de stillede op med sangen Hvis du kan høre når mine klunker rammer jorden skal du nok ondulere et æsel ud af lud inden for 20 sekunder. Alt i alt en meget svingende kvalitet fra dette band. Holgers rolle i bandet var at smadre deres udstyr og sige "brum brum" ind i en mikrofon når nogen havde stjålet deres bas. Det skete ved to lejligheder, i april 1976 til en koncert ved et dyreskue i Reykjavik, da en grim mand fra Polen skulle bruge en bad til at lave lave kartoffelmos med. Den anden var i 1977, igen i Reykjavik, hvor præcis det samme skete igen. Udover dette band har Holger Danske ikke været markant kunstnerisk aktiv. Faktisk har han overhovedet ikke været aktiv siden 1989, hvor han flyttede ind i kælderen på Augustenborg.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.