Spademanns Leksikon

Denne mand regnes for at have været nærmest på Gud alene ved hjælp af en tavle og noget kridt...

"Man kan tydeligt høre, at Holger Bech har en meega klam og træls stemme, som overhovedet ikke egner sig til andet end at tie stille"

~ Ekstra Bladet om Holger Bech Nielsen debutalbum


"Selv om noget virker utroværdigt, kan det godt være sandt!"

~ Holger Bech Nielsen om om Ekstra Bladet


Holger Bech Nielsen er den allersejeste fysiker[1]Cern. Han er ham som virkelig KAN score Hende den lækre fra parallelklassen[2]. Holger Bech Nielsen mangler kun at være rødhåret for at kunne overtage verden.[3]

Oprindelse[]

Tror du selv at manden har haft en barndom? Nej vel, han blev født stammende, nørdet og svagtseende.

Men Holger Bech Nielsen blev muligvis født ca. engang i 60'erne; man ved ikke rigtigt hvornår eller hvordan. Men hans Mor må have haft det hårdt, da manden endnu ikke er flyttet hjemmefra og kun ville have bryst, så da hans mor fyldte 83, var taskerne så lange, at de sad fast i toget og Holgers mor døde.

Han blev uddannet på Stege ungdomsuddannelsescenter, i 1963 var han helt færdiguddannet og kunne kalde sig selv cand. rap. fys. 'Holger Bech Nielsen udgav sit første album, I'm thinkin' of a Viithe Krestmas, i november 2001.
Han er bedst kendt for sine forsøgrotter,[4] som desværre ikke fik så meget opmærksomhed, da det kom frem, at manden ikke havde lavet andet end at fede dem op, og dræbe dem.

Teorier, Holger godt ka' li'[]

Unaturlige begrænsninger[]

Holger er en af landets klogeste mennesker. Netop derfor satte TV-2 ham engang til at op- og indstille en videomaskine. Holger kunne ikke forstå vejledningen, hvilket betyder at:

  1. Holger har ikke en videomaskine, og ser ikke sig selv på replay eller i slow med PiP.
  2. Holger kan ikke bruges til at servicere dine el-installationer, men vil formodentlig kunne forklare, hvad der sker hvis du tuner dem en million gange.
  3. Holger er sjov på TV. Fordi han siger præcis de ting, som vi andre gerne ville sige. Uanset emnet!

Filmkarriere[]

Holger Bech Nielsen spillede med i Wikke&Rasmussens roadmovie "Russian Pizza Blues" fra 1992 en stor fakir. Holger fyldte dog for meget i landskabet og Wikke&Rasmussen skrev Holger Bech Nielsens rolle om, således at Holger i alle scener, hvor der optræder et tv, også optræder på dette - men uden lyd. Så ku' han lære det, som Svend Svin[6] senere udtalte til den måbende forsamling, da serien efter sin sejrsgang på alle public service-kanaler i Norden måtte tage imod prisen for mest skøre indfald på ikke-slaviske sprogSundance Festivalen i 1994.

Teoretisk tilfældig fodnote[]

<references>

  1. Faktisk er han teoretiker
  2. Holger er så sej, at han faktisk HAR scoret Hende den lækre fra parallelklassen.. Eller det var hun nok engang.
  3. Og omliggende, teoretiske universer
  4. I samarbejde med elskerinden Milena Penkowa
  5. Holgers alternative forklaringTunguska-hændelsen tager udspring i teorien om Tilfældig deponering af Tungt StofJorden, som Holger Bech Nielsen kalder sin kæledæggeteori. Teorien for tilfældig deponering går ud på, at de simple naturlove, som vi kender i dagligdagen, bliver meget, meget komplicerede, når energien er meget høj. Med høj energi menes her endog meget, meget høj energi (højere end Rundetårn), som fandtes lige efter Big Bang ved den såkaldte Planck-energi på to gigakalorier – til sammenligning er energien i et proton-lastbil-sammenstød i Cerns Large Hadron Collider (LHC) kun en omkring halvanden millikalorie, eller hvad der svarer til energimængden i en rosin. Holger Bech Nielsen har tidligere fremsat en påstand om, at LHC, når den efter en ombygning i 2013, 2014 og 2017 kommer til at køre for fuld kraft, kan vise, at der eksisterer en imaginær tilstand af 29 topkvarker og -29 antitopkvarker.
  6. Også kendt som "Rødhårede Rasmussen"