FANDOM


Hjemrøv

Nej det her er ikke et hjemmerøveri. Det er en ganske almindelig indsamling. Fru Ellen Jensen kigger dog godt efter udformningen af bøssen for senere at kunne skaffe en autentisk bøsse når hun skal røve sig selv.

Hjemmerøveri er betegnelsen for mennesker som beslutter at røve deres eget hjem. Denne handling er kriminel eftersom det ikke er tilladt at røve nogetsomhelst. Det er oftest pensionister der begår hjemmerøveri pga. manglende kontakt med andre mennesker og opmærksomhed i det hele taget.


Hvordan gør man? redigér

  • Først skal man skaffe sig overblik over om der er noget som er værd at røve, sådan at man ved hvad der er at hente, når man ringer på sin egen dør og udgiver sig for målermanden eller samler ind til Røde Kors. Det skulle jo være meget nemt efter som man jo ved hvad man har samlet sammen gennem årene.
  • Det bedste at udgive sig for en eller anden - problemet kan være at når man ringer på døren er der ikke nogen som åbner, så kan man lige tage let i døren for at se om den er åben - det er den som regel. [1]
  • Derefter lister man stille ind. Skulle man komme til at se sig selv i spejlet, skynder man sig at løbe væk...Man skynder sig at molestere alle møbler, køkkenskabe o.lign
  • Man har selvfølgelig sørget for at medbringe en sort affalds pose, som man fylder med alt muligt værdiløst skrammel og går behændigt uden om alt der har nogen værdi
  • Når man synes man har nok i posen skynder man sig ud i bilen som står i tomgang, putter posen ind i bagagerummet og kører bilen ind i carporten.
  • Så ringer man til politiet og siger man har været udsat for et ekstremt voldeligt hjemmerøveri. Man skal helst ikke have smadret spejlet da politiet kan fatte mistanke til at man selv har været på spil.
  • Til forsikringen skriver man en lang liste over ting som man henter fra Elgigantens tilbudsaviser.


Hedder det her ikke forsikringssvindel? redigér

Nej, hjemmerøveri er for pæne anstændige mennesker som ikke har råd til at gå i Elgiganten.


Tyvstjålede noter redigér

  1. Man kan i sjældne tilfælde være kommet til at smække sig ude. Så må man benytte gængse metoder til at skaffe sig adgang til sit hus undtagen låsesmed.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.