FANDOM


m
 
Linje 1: Linje 1:
{{citat|PAS PÅ!!!!! Hjem is er ikke det samme som LEM IS, selv om de begge har tilbuddet "TO KUGLER 10kr"....... Hvis i forstår hvad jeg mener |HAM DER SKREV DET HER|DET HER}}
+
{{citat|PAS PÅ!!!!! Hjem is er ikke det samme som LEM IS, selv om de begge har tilbuddet "TO KUGLER 10kr"....... Hvis i forstår hvad jeg mener |HAM FRA BYEN LEM DER SKREV DET HER|DET HER}}
   
   

Nuværende version fra nov 14. 2017, 12:37

"PAS PÅ!!!!! Hjem is er ikke det samme som LEM IS, selv om de begge har tilbuddet "TO KUGLER 10kr"....... Hvis i forstår hvad jeg mener "

~ HAM FRA BYEN LEM DER SKREV DET HER om DET HER


""

~ En eller anden om et eller andet
Hjemis

Her ses en af Hjemis aktioner mod en børnehave hvor alle børn fik mavepine da de kom hjem

Ubrudtefrysekaede
Brudtefrysekaede
]"Hvis I ikke straks omvender jer til den eneste sande tro, skal jeg hurtigt få en klokke til at ringe så jeres børn og vantro hunde ikke skal finde ro og tryghed. Ære få dem som lider martyrdøden i Hjemis-bilerne"
~ Osama bin Laden om Hjemis


Hjemis er navnet på en terrorring med celler i enhver dansk provinsby.


Historie redigér

Hjemis startede oprindeligt som et projekt som skulle forsøge at genoplive gammel dansk tradition med at levere mælk og brød til døren, nu bare i moderniseret form.

Senere forlangte fundamentalistiske kræfter i organisationen en mere militant profil med Al-Queda som forbillede. Det siges at Osama Bin-Laden blev himmelhenrykt da han hørte at man havde fået skabt et brohoved i Danmark og han udsendte straks en video på Al-Jazeera, hvor han hyllede de kolde krigere som selvstændigt havde valgt martyrdøden.


Hjemis-filosofien redigér

Hjemis sized

Selvmordsbombe i Hjemis-bil. Odense 2007

Hjemis-bilen redigér

Hjemis-bilen er i virkeligheden en ombygget Land-Rover, hvis formål det er at snige sig ind på børnene mens de leger.

Det er meningen at Hjemis-chaufføren skal kunne overleve i Hjemis-bilen i fem døgn. I Bilen er der musik med Richard Ragnvald, Teddy Edelmann og Kandis og femten pap-pizzaer inkl. en miniovn.

Klokken må ikke bruges hvis ikke det er strengt nødvendigt, da chaufføren derved kan miste sin martyrstatus.

Den ubrudte frysekæde redigér

"Den ubrudte frysekæde" er et nøglebegreb, som beskriver den effektivitet som Hjemis skaber ved at montere våbene direkte i ganske almindelige menneskers bolig, i stedet for at våbene leveres gennem mellemmænd og andre interessenter.


Propaganda redigér

Skrækfilm fra Hjemis

Endnu en skrækfilm!
Hjem is

Hjem is

Hjemisbil forfølger sagesløse mennesker!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.