FANDOM


(mangler ligesom, en hel del.. bla humor)
m
 
(3 mellemliggende versioner af 2 brugere ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
{{sortsnak}}
+
[[Billede:hjemis.jpg|thumb|700px|Trods reklamen her, er kommer is ikke direkte fra koen.]]
== Hjem-isens historie ==
 
   
   
+
'''Hjem-is''' er en en [[Nordkorea|nordkoreansk]] opfindelse, beordret af [[Kim Jong-il]] for at lulle [[Den vestlige verden]] ind i en falsk tryghed medens han planlægger at udslette [[Sydkorea]] fra [[verden]]s[[kort]]et. Den Kære Leder lavede dog én, massiv fejltagelse: han kom til at børsnotere skidtet, som nu ejes af [[Jehovas Vidner]]<ref>True story</ref>
Hjem-is er en en nordkoreansk opfindelse. Personen der står bag er [[Bustin Jieber]]. Han kom ved et uheld til at putte noget bæ i fryseren. Smagen var forfærelig, hvilket gav ham ideen at tage patent og sælge det til en mærket Hjem-is. Hjem-is puttede en helvedes masse kemikalier og ko-rester (så de kunne reklamere med køer på æskerne) i. Derfra kommer den is vi kender idag.
 
   
   
 
== Udbredelse ==
 
== Udbredelse ==
  +
[[Is]]en bliver bragt ud af [[Svensker|spedalske idioter]] der [[ikke]] aner hvad de laver. De kører rundt og sælger is til en enorm sum [[penge]], fordi fjolserne ikke kan tælle eller lægge to og to sammen. Klagerne strømmer ind hos Hjem-is fordi Isudbringerne fanger små [[børn]], som de kan bruge som [[avis]]bude til medlemsbladene, ''Vagttårnet'' og ''Vågn Op!''. Hjem-is` løsning på dette problem er bare at indfange diverse [[familie]]medlemmer til børnene - du kan kende dem på at de ringer på din dør og nægter at skride.
   
Isen bliver bragt ud af spedalske idioter der ikke aner hvad de laver. De køre rundt og sælger is til en enorm sum penge, fordi fjolserne ikke kan tælle eller ligge to og to sammen. Klagerne strømmer ind hos Hjem-is fordi Isudbringerne fanger små børn, som de kan bruge som slaver. Hjem-is` løsning på dette problem er bare at indfange diverse familiemedlemmer til børnene.
+
==Kendte Fans af Hjem-Is==
+
*[[Jehovas Vidner]]
+
*[[Børn]]
== Slavernes levevilkår ==
+
*[[Dig]]
+
*[[Udkantsdanmark]]
Da bæpriserne steg i 2004 måtte man tage slaver i brug til at producere den eftertragtede vare.
 
Slaverne lever i en tietagers bygning. Hver etage er 40CM høj. Der bliver måndedligt skiftet vand og mad. Alle går iseng kl 24 og står op kl 5. Ikke mange overlever det første døgn da alt bæ (og diverse organer) bliver suget ud med en enorm støvsuger.
 
 
 
 
== Hovedkvarter ==
 
 
I ledelsen arbejder:
 
 
Orla (Øverste chef)
 
 
Christian den fjerde (Sponsore administator)
 
 
Hansi hinterseer (Underholdnings chef)
 
 
Puk elgård (Sekretær)
 
 
Peter pan (Chef for overnaturlige hændelser)
 
 
Pia kjærsgaard (Gammel sur kælling)
 
 
 
 
== Sponsore ==
 
 
   
Justin bieber og Co
 
   
Statskassen
+
==Frosne Noter==
  +
<references/>
   
Bella pizza (bogense)
 
   
Kongehuset
+
[[Kategori:Religion]][[Kategori:Mad og drikke]][[Kategori:Ting som EU blander sig i]]
  +
[[Kategori:Multinationale selskaber, der udleder giftigt affald på Harboøre tange]]

Nuværende version fra sep 14. 2014, 12:25

Hjemis

Trods reklamen her, er kommer is ikke direkte fra koen.


Hjem-is er en en nordkoreansk opfindelse, beordret af Kim Jong-il for at lulle Den vestlige verden ind i en falsk tryghed medens han planlægger at udslette Sydkorea fra verdenskortet. Den Kære Leder lavede dog én, massiv fejltagelse: han kom til at børsnotere skidtet, som nu ejes af Jehovas Vidner[1]


Udbredelse redigér

Isen bliver bragt ud af spedalske idioter der ikke aner hvad de laver. De kører rundt og sælger is til en enorm sum penge, fordi fjolserne ikke kan tælle eller lægge to og to sammen. Klagerne strømmer ind hos Hjem-is fordi Isudbringerne fanger små børn, som de kan bruge som avisbude til medlemsbladene, Vagttårnet og Vågn Op!. Hjem-is` løsning på dette problem er bare at indfange diverse familiemedlemmer til børnene - du kan kende dem på at de ringer på din dør og nægter at skride.

Kendte Fans af Hjem-Isredigér


Frosne Noterredigér

  1. True story
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.