Spademanns…

Redigerer

Hjem-is

1
  • Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 6: Linje 6:
   
 
== Udbredelse ==
 
== Udbredelse ==
[[Is]]en bliver bragt ud af [[Svensker|spedalske idioter]] der [[ikke]] aner hvad de laver. De kører rundt og sælger is til en enorm sum [[penge]], fordi fjolserne ikke kan tælle eller lægge to og to sammen. Klagerne strømmer ind hos Hjem-is fordi Isudbringerne fanger små [[børn]], som de kan bruge som [[avis]]bude til medlemsbladene, ''Vagttårnet'' og ''Vågn Op!''. Hjem-is` løsning på dette problem er bare at indfange diverse [[familie]]medlemmer til børnene - du kan kende dem på at de ringer på din dør og nægter at skride.
+
[[Is]]en bliver bragt ud af [[Svensker|spedalske idioter]] der [[ikke]] aner hvad de laver. De kører rundt og sælger is til en enorm sum [[penge]], fordi fjolserne ikke kan tælle eller ligge to og to sammen. Klagerne strømmer ind hos Hjem-is fordi Isudbringerne fanger små [[børn]], som de kan bruge som [[avis]]bude til medlemsbladene, ''Vagttårnet'' og ''Vågn Op!''. Hjem-is` løsning på dette problem er bare at indfange diverse [[familie]]medlemmer til børnene - du kan kende dem på at de ringer på din dør og nægter at skride.
   
 
==Kendte Fans af Hjem-Is==
 
==Kendte Fans af Hjem-Is==
  Loading editor
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.

Forhåndsvisning

Mobile

Desktop