FANDOM


(Oprettede siden med 'Ordet 'Hjalte' gjorde første gang sit indtog i den danske retskrivningsordbog i 2017. Siden har ordet vundet megen popularitet. Ordet beskriver den største grad af 'single...')
 
(lidt redigering - --~~~~)
 
Linje 1: Linje 1:
Ordet 'Hjalte' gjorde første gang sit indtog i den danske retskrivningsordbog i 2017. Siden har ordet vundet megen popularitet. Ordet beskriver den største grad af 'single' der kan opnås.
+
'''Hjalte''' er et [[nord]][[is]]k [[navn]], som har været brugt siden [[viking]]etiden. ''Ordet'' '''hjalte''', derimod, gjorde første gang sit indtog i den [[dans]]ke [[ret]]skrivningsord[[bog]] [[i]] [[2017]]. Siden har ordet vundet megen [[pop]]ularitet. Ordet beskriver den [[stør]]ste [[grad]] af ''single'', der kan opnås.<br />[[Synonym]]er til [[ord]]ets [[bet]]ydning er [[derfor]]: [[Mindreværdskompleks|ensomhed]], [[onani]], [[pi]]ge[[lus]]-[[Angst|fobi]] og [[selvtillid]]s[[problem]]er.
Synonymer til ordets betydning er derfor; Ensomhed, Onani, Pigelus-fobi og Selvtillidsproblemer.
+
[[Kategori:Ordforklaring]]

Nuværende version fra feb 15. 2018, 12:35

Hjalte er et nordisk navn, som har været brugt siden vikingetiden. Ordet hjalte, derimod, gjorde første gang sit indtog i den danske retskrivningsordbog i 2017. Siden har ordet vundet megen popularitet. Ordet beskriver den største grad af single, der kan opnås.
Synonymer til ordets betydning er derfor: ensomhed, onani, pigelus-fobi og selvtillidsproblemer.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.